Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
05 Ocak, 2025 15:39 tarihinde yayınlandı
0

Ayşe Keşir, Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya’yı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı Makamında Ziyaret Etti

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve beraberindeki heyet de kendisine eşlik etti.

Ziyaret kapsamında, belediye çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Çetinkaya, devam eden projeler ve Karabük’te gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili bilgiler paylaşırken, Ayşe Keşir, özellikle kadınlara yönelik projelere verilen önemi takdirle karşıladığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.