Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
09 Aralık, 2020 22:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Aytaç: “İlçemizdeki Park Sorunu Devam Ediyor.”

C.HP Eflani İlçe Başkanı Ahmet Aytaç Eflani Merkezde Park Sorunun devam ettiğini söyledi. Aytaç park sorunu ile ilgili şöyle konuştu; “Ana cadde üzerinde park yasağı vardı. Ancak buna riayet eden yok. Sağlı sollu çekilen araçlar yüzünden hem trafik aksıyor. Hem de esnaftan alışveriş için hiçbir araç duramıyor. Eflani Kaymakamı trafik sorununa mutlaka bir çözüm bulmalıdır. Ana cadde üzerine sağlı sollu çekilen araçlar akşama kadar duruyor. Trafik ekipleri de müdahale etmiyor. Komşu ilçeler Daday, Azdavay, Pınarbaşı, Selalmaz’dan gelenler veya bu ilçelere gidenlerin ilçemiz esnafından alışveriş için durabilecekleri bir yer yok. Bu durumda ilçe esnafına zarar vermektedir. Özellikle Pazar kurulan Pazar günleri ve Cuma günleri Park Yasağı uygulanırsa hem esnafımız canlanır, hem de trafik rahatlar.” Eflâni’n gerçek sorunları ile ilgilenmeyen yöneticilerin (Bürokratların), halktan kopuk bir şekilde yaşadıklarını belirten Aytaç “Köylerimizde ve merkezde insanları tehdit ederek kimse bir yere varamaz Eflani Sahipsiz değildir dedi.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 05:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Otoyolda önce refüje sonra bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 4 yaralı

Düzce(İHA) – Anadolu Otoyolu Düzce kesitinde şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba, evvel refüje sonra bariyerlere çarparak hurdaya döndü. Arabada bulunan 4 kişi yaralandı.
Kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Anadolu Otoyolu’nda Ankara istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan T.S.’nin kullandığı 35 KB 6282 plakalı Volkswagen marka araba, Üçköprü mevkiinde şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu evvel refüje sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarparak savruldu. Hurdaya dönen arabada bulunan 4 kişi yaralandı.
Yoldan geçen başka şoförlerin 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine sıhhat grupları sevk edildi. Kaza yerinde yaralılara müdahale eden sıhhat grupları, daha sonra yaralıları ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne ve Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne sevk etti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.