blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı

Bafra’da engelli bireyler için eğlence düzenlendi

SAMSUN (AA) - Samsun’un Bafra ilçesinde, engelli bireyler ve aileleri için eğlence düzenlendi.

Bafra Görme Engelliler Derneği'nce düzenlenen etkinliğe, İstanbul ve Hatay illerinden misafirler de katıldı.

Enstrüman çalan engelli bireyler, türküler seslendirdi.

Öte yandan programa katılanlara, ustalar tarafından tepsilerde yoğrulan çiğ köfte ikram edildi.

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül, yaptığı açıklamada, "Hep birlikte bir arada olmanın ve dayanışmanın keyfini çıkardık. Görme engelli ve diğer engelli arkadaşlarımız aileleriyle beraber gelerek programımıza renk katmış oldular. Hünerli arkadaşlarımızın yaptığı çiğ köfte çok nefisti. Müzik ekibimiz görme engelli arkadaşlarımızın performansları çok güzeldi. Ben etkinliğimizin düzenlenmesinden tutun da maddi manevi destek veren ve programımıza katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 18:42 tarihinde yayınlandı

Kanserden ölen Kaplancan son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden,aynı vakitte Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni olan 27 yaşındaki ismet Kaplancan son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni, Kaplancan Orman Eserleri Sahiplerinden Ahmet Kaplancan’ın oğlu, İsmet Kaplancan (27) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İsmet Kaplancan’nın cenazesi Alaplı Merkez Cami’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilmek üzere Osmanlı Köyü Çandırlı Mahallesinde defin edildi. Gerçekleştirilen cenaze merasimine Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Cenazeye çok sayıda sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin