Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
14 Eylül, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Bafra’da trafik polisleri okul servislerini denetledi

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisleri tarafından okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Denetleme Büro Amirliği ekipleri, eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarını kontrol etti.

Belge, sigorta, muayene, işaretlerinin uygunluğu, emniyet kemeri gibi konuların kontrol edildiği denetimde eksikleri bulunan araçlara uyarıda bulunuldu, öğrencilere de trafik güvenliği konusunda eğitim verildi.

Uygulamada 104 okul servis aracı denetlendi, eksikleri bulunan 23 araca 18 bin lira idari para cezası kesildi.

Denetimlerin eğitim yılı boyunca devam edileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Okan Şimşek Avatarı
Okan Şimşek tarafından
07 Haziran, 2026 15:58 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de sorunlar dinlendi, sokak lambaları yenilendi

Yenice Belediyesi, bayramlaşma programında vatandaşlardan gelen elektrik ve aydınlatma sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Arızalı sokak lambaları yenilenirken, Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır” dedi.

Bayramın ikinci gününde İlçe Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş tarafından iletilen sorunları not aldı. Görüşmede, merkez ve mahallelerdeki bazı elektrik hatları ile sokak aydınlatmalarında yaşanan eksiklikler gündeme geldi.

Talep üzerine harekete geçen Başkan Karakaş, konunun takipçisi olarak Enerjisa yetkilileriyle görüştü ve arızaların en kısa sürede giderilmesini talep etti. Enerjisa ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla birlikte yanmayan, yetersiz ışık veren, ekonomik ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş sokak aydınlatma lambaları yenileriyle değiştirildi.

Başkan Karakaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına iletilen her talebin takipçisi olmaya, sorunlara çözüm üretmeye ve ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Karakaş, kısa sürede gerekli çalışmaları tamamlayan Enerjisa yetkililerine teşekkür ederek, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin