Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
08 Ağustos, 2023 15:40 tarihinde yayınlandı

Bakırköy Botanik Parkında hayvanları öldüren ilgisizlik

Bakırköy Botanik Parkı’ndaki ilgisizlik, tuvaletlerin kapalı olması nedeniyle yayılan pis koku ve gölette yüzen hayvan ölüleri görenleri şaşkına çeviriyor.

İstanbul
Bakırköy Belediyesinin 2013 yılında 96 bin metrekarelik alanda hizmete açtığı botanik parkı D-100 karayolunun hemen yanında yer alıyor. Ulaşımının kolay olması nedeniyle de vatandaşların çokça ziyaret ettikleri mekanlar arasında gelen parkta, son günlerde ziyaretçilerinin gördükleri manzara ilgisizliğin çarpıcı boyutunu gözler önüne seriyor. blank Parkta ilk dikkati çeken şey her yana yayılan pis koku oluyor. Bunun nedeni ise tuvaletlerin kapalı olması. Kuytu köşelerden, ağaç diplerinden gelen pis koku insanları rahatsız ediyor. blank Bakımsızlığın çarpıcı bir şekilde görüldüğü paktta otlar da sulanmadığı için sararmış ve kurumuş halde. blank Botanik parkındaki hayvanların durumu içe görenlerin içini acıtıyor. Hayatta kalabilmeyi başaran birkaç ördek ve kaplumbağa ise çöplerin kıyısında biriktiği gölette, ölü hayvanlar arasında yaşama tutunmaya çalışıyor. blank Hayvanları öldüren ilgisizliğin her noktada çarpıcı şekilde gözler önüne serildiği parka araçla gelenlerden ise düzenli olarak 25 lira ücret alınıyor.(AA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2025 01:27 tarihinde yayınlandı

Mezarlık yanına inen ayı kamerada

Karabük’te kent merkezindeki bir mezarlığa inen ayı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Olay, Öğlebeli Mahallesi’nde meydana geldi. Bir şoför mezarlık yanında bir ayıyı fark ederken o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. İmajlarda ayının bir müddet sonra mahalle içerisinde koşarak gözden kaybolduğu yer alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin