Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2025 01:07 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’da elbiseleri ile denize giren şahıs ekipleri harekete geçirdi

Bartın’da gece vakti kıyafetleri ile denize giren şahıs, grupları seferber etti. Denizde ve karadan aranan şahıs, yaklaşık 1 saat sonra sağ salim geri döndü.

Bartın İnkumu’nda gece saatlerinde kıyafetleri ile denize giren bir kişi bir müddet sonra gözden kayboldu. Boğulduğu zannedilen Ö.V. için takımlar hareket geçti. İhbar üzerine Kıyı Güvenlik Küme Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar ve botlar ile denizde arama başladı. Karadan yapılan aramalara ise İnkumu Jandarma, Vilayet Jandarma Komutanlığı ve jandarma ve turizm jandarmalarına ilişkin topraklı araçlar takviye verdi. Denize giren ve haber alınamayan Ö.V, yaklaşık 1 saat sonra yüzerek, denize girdiği yerden kıyıya çıktı. Ö.V.’nin sağ salim geri dönmesi üzerine ise gruplar rahat nefes aldı.

Olay yerinde bekleyen ambulansta denetimleri yapılan Ö.V, önlem emelli hastaneye gönderilirken, denetimlerinin akabinde ise tabiri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüleceği öğrenildi.

Ö.V’nin Almanya’dan Türkiye’ye tatil gayesiyle geldiği ve İnkumu’nda denize girdiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin