Taşköprü Belediye Lideri Hüseyin Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek ilçeye KYK yurdu inşa edilmesi için talepte bulundu.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Milletvekili Serap Ekmekçi, AK Parti Vilayet Lideri Ahmet Sevgilioğlu ve ilçe belediye liderleri ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti. Lider Arslan ziyarette Bakan Bak’a, Taşköprü ilçesine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) yurdu inşa edilmesi konusunda talepte bulundu.
Konu ile ilgili konuşan Arslan, “AK Parti Vilayet Liderimiz Sayın Ahmet Sevgilioğlu, Milletvekillimiz Sayın Serap Ekmekçi ve ilçe velediye liderlerimizle birlikte, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ettik. Pahalı Bakanımızdan ilçemizdeki yüksekokul öğrencilerinin barınma problemine tahlil olacak KYK yurdu imali içim talepte bulundum. Gençlerimizin gelişimi ve spora erişimi için yürütülen çalışmalara verdiği kıymetli katkılarından ötürü Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.


69
Başkan Arslan, Bakan Bak’a KYK yurdu talebinde bulundu
992
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

