Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 22:17 tarihinde yayınlandı
0

Başkan Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatının 180. yılını kutladı

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü hasebiyle Karabük Vilayet Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Abdulkadir Kazan, Karabük Belediye Lideri Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, toplumun huzur ve güvenliği için özveriyle vazife yapan emniyet teşkilatının kıymetine dikkat çekildi. Lider Çetinkaya, “Halkımızın huzuru için fedakârca misyon yapan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.” tabirlerini kullandı.

Belediye olarak kamu güvenliğine katkı sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Lider Çetinkaya, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.