Başkan Çetinkaya’nın İlk İcraatı: Turnikeleri Kaldırmak

Başkan Çetinkaya’nın İlk İcraatı: Turnikeleri Kaldırmak

Yayın: 04.04.2024 10:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, mazbatasını alarak göreve başladıktan sonra ilk icraat olarak belediye girişindeki turnikeleri kaldırdı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, “Arkadaşlara söylemiştik, turnikeleri kaldırmışlar. Şuana kadar burada hizmet eden başkanlarımızdan Allah razı olsun. Bugün sıra bize geldi. İnşallah bu 5 yıllık süreçte sunmuş olduğumuz vizyonu hayata geçireceğiz. Tek gayemiz ve çabamız bu olacak. Ortak akılla, istişareyle birlik ve beraberlikle şehrimizde daha iyi işler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetinkaya’nın bu adımı, göreve yeni başlamış olmasına rağmen şehrin geleceğine dair kararlılığını ve vatandaşlarla daha iyi bir iletişim kurma niyetini yansıtıyor. Turnikelerin kaldırılmasıyla birlikte belediye hizmetlerine daha kolay erişim sağlanacak ve şehirdeki vatandaşlar ile belediye arasındaki engeller azaltılmış olacak.

Karabük Belediyesi: “Turnikelerin üzerinde yer alan personel devam kontrol sistemine ait kart okuyucular ise duvara monte edilerek personel giriş çıkış takipleri devam etmektedir.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akçakoca’da otelin deposunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde otelin deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Osmaniye Mahallesi Çuhallı mevkisinde bulunan 6 katlı otelin bodrum katındaki deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çalışanların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye sevk edildi.

Ekiplerce söndürülen yangında depoda hasar oluştu.