Başkan Elif Köse ile 250 Halk Günü Toplantısı

Halil Kızılyer
Yayın: 13.09.2024 10:57
A+ A-

2019 yılında Safranbolu Belediye Başkanı olarak seçilen Elif Köse, göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla yakın bir iletişim kurma misyonunu üstlendi. Köse, bu amaç doğrultusunda her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halk günü toplantıları ile vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri geliştirdi.

Elif Köse’nin başkan seçildiği günden itibaren başlattığı halk günü toplantıları, Safranbolu’nun yerel yönetiminde şeffaflık ve vatandaş memnuniyeti hedeflerine ulaşmada önemli bir rol oynadı. Her hafta belirli günlerde düzenlenen bu toplantılar, Safranbolu’nun farklı mahallelerinden gelen vatandaşların kendi sorunlarını doğrudan yetkili mercilere iletebilmeleri için bir fırsat sundu. Toplantılarda, Köse ve belediye yetkilileri, vatandaşların dile getirdiği çeşitli konulara dikkatle yaklaşarak çözüm yolları arıyor.

5 yılda yapılan yaklaşık 250 halk günü toplantısı, vatandaşların günlük yaşamlarını etkileyen küçük ölçekli sorunlardan, şehir genelindeki büyük projelere kadar geniş bir yelpazeyi kapsadı.

Başkan Köse’nin bu yaklaşımı, vatandaşların sadece taleplerini iletmelerini değil, aynı zamanda sorunların çözüm sürecinde aktif bir rol üstlenmelerini de teşvik etti. Halk günü toplantıları, şeffaf bir yönetim anlayışının ve demokratik katılımın önemli bir göstergesi olarak öne çıkarken, Başkan Köse, bu toplantılar aracılığıyla hem yerel yönetimin faaliyetlerini vatandaşlara daha iyi anlattı hem de halkın yönetim sürecine dahil olmasını sağladı. Toplantılar sırasında yapılan görüşmeler ve alınan geri bildirimler, belediyenin hizmet kalitesini artırmak ve yerel ihtiyaçları daha etkili bir şekilde karşılamak için değerlendirildi. Halk Günü toplantıları ile ilgili düşüncelerini aktaran Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Halkımızın sorunlarını dinlemek ve onlara en iyi hizmeti sunabilmek için bu toplantılarımızı sürdürüyoruz. Her bir vatandaşımızın görüşü bizim için çok kıymetli” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor-Bellona Kayserispor maçının ardından

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.09.2024 12:22
A+ A-

TRABZON (AA) – Trendyol Süper Lig'in 3. haftasından ertelenen maçta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Bellona Kayserispor'un teknik direktörü Burak Yılmaz, “Hakemin canı sağ olsun. Bugün bizim canımızı yaktı, sonra başkasınınkini yakmasın ki Türk futbolu böyle düzelsin. Trabzonspor'a başarılar diliyorum.” dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, harika bir maç olduğunu söyledi.

Oyuncularına teşekkür eden Yılmaz, şunları kaydetti:

“Oyuncularımın hepsinden Allah razı olsun. İnanılmaz oynadılar. Bugün Kayseri'den yüreklerini aldılar, Trabzon'da Avni Aker'in ortasına koydular. Benim için çok değerliler. Bugün onlar maçın kazananı. Her maça ayrı bir planımız var. Şenol hocanın gelmesiyle Trabzonspor'un ve Trabzon şehrinin çok büyük bir hava yakalayacağını biliyorduk. Ona göre çalıştık. Çok da doğru çalışmışız. Tekrar oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsini doğru yaptılar.”

“Hakemin canı sağ olsun.” diyen Yılmaz, “Niye canı sağ olsun çünkü Türk evladı. Hata yaptı, canı sağ olsun. Bugün bize, yarın başkasına. Kendisi de mutsuzdur mutlaka ama önemli değil. Biz Kayserispor için buradayız. Kayserispor'un hakkını yedirmek istemiyoruz ama hakemin canı sağ olsun.” değerlendirmesinde bulundu.

– “Şenol hocama başarılar diliyorum”

Yılmaz, Trabzonspor Kulübü'nü çok sevdiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

“Benim bu kulübe hiçbir zaman yanlışım olmadı. Ben bu kulübü çok seviyorum. İster inanın ister inanmayın. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Beni ben yapan, tekrardan Türk futboluna kazandıran Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu ne ben ne de Trabzon'dakiler inkar edebilir. Gizliden gizliye küfürde olsa beni sevdiklerini biliyorum. Ben de burayı seviyorum ama ben Kayserispor'un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Hem sahada hem saha dışında bana yakışan budur. Bunu da bize buralarda öğrettiler. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin. Şenol hocama başarılar diliyorum. Ama kendimiz ve Kayserispor ile ilgili bir şeyler söylemek isterim. Transfer yasağımız var. Yaklaşık 4 senedir aynı takımla oynuyoruz. Bugün buraya gelmeden ilk 3, 11 oyuncum yoktu. Bugün de 3 oyuncum daha eksildi. 6, belki 7 oyuncum Göztepe maçında olmayacak ama biz bu şartlarda ayakta kalıp Allah'ın izniyle mücadele etmeye çalışıyoruz. Oyuncularıma, Sayın Başkan'ıma, büyüklerime çok teşekkür ediyorum. Çok zor şartlardayız. Ama biz bahane aramıyoruz. Kendimiz gibi, kendi karakterimiz gibi, kendi insanlığımız gibi babadan ne gördüysek, buralarda ne aldıysak böyle bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Bugün hata da yapmış olabiliriz. Hatam olduysa özür dilerim. Buradan hakeme selamlarımı iletiyorum. Hakemin canı sağ olsun. Bugün bizim canımızı yaktı, sonra başkasınınkini yakmasın ki Türk futbolu böyle düzelsin. Trabzonspor'a başarılar diliyorum.”

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331