Başkan Kılıç Başkanlık Koltuğuna Oturdu

Başkan Kılıç Başkanlık Koltuğuna Oturdu

Yayın: 16.05.2024 13:14
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz hafta yapılan Karabük Esnaf Odaları Birliği’nin Olağanüstü Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Hüseyin Kılıç başkanlık koltuğuna oturdu.

Yeni yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf Odaları Başkanları ile birlikte yapılan törenle göreve başlayan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç, yaptığı açıklamada kendisini destekleyen ve desteklemeyen delegelere teşekkür ederek, “Salı günü mazbatamızı aldık bugün de görevimizin başına geldik.  Bize oy veren vermeyen  tüm esnaf kardeşlerimize, esnaf ve yönetici arkadaşlarımıza,  tüm Karabük  Esnaflarına İnşallah hayırlı, uğurlu olur sağlıklı ve sıhhatli olduğumuz  sürece Karabük’e hizmet etmeye gayret edeceğiz.  15 Odayı birleştirme gayreti içersinde olacağız. Karabük’e yakışır bir şekilde esnaf kardeşlerimizle hep beraber  bizim bildiğimiz bilmediğimiz şeyler olur, esnaf kardeşlerimizin de bilgilerine dayanarak, bilgi alışverişinde bulunarak  görevimizi en iyi şekilde hep beraber yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Öte yandan Başkan Kılıç, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi tarafından kullandırılan ve borcu devam eden kredilerin faiz oranları güncellenmesi ile ilgili sorunun çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.