Halil Kızılyer tarafından
21 Mart, 2024 10:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Başkan Köse Yaşlılar Haftası’nı Aktif Yaş Alma Merkezi Üyeleri İle Birlikte Kutladı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısı ile Safranbolu Belediyesi tarafından Aktif Yaş Alma Merkezi üyelerine iftar programı organize edildi. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse programa katılarak tüm yaşlı bireylerin haftasını kutladı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Belediyesi'nin aktif yaş alma merkezi üyeleriyle yaşlılar haftası kapsamında düzenlenen özel iftarda buluştu. Köse, etkinlikte katılımcılara hitaben, yaşlıların toplumun değerli bir parçası olduğunu vurgulayarak onların deneyim ve bilgilerinden faydalanmanın önemini vurguladı. Köse, iftar programında, birlikte yapılan etkinliklerin yaşlıların sosyal hayatta aktif kalmasına ve ruhsal olarak güçlenmesine katkı sağladığına dikkat çekti. Katılımcılarla yakından ilgilenen Başkan Köse, onların talep ve önerilerini de dinleyerek, belediye hizmetlerinin yaşlıların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarla devam edeceğini belirtti. Program boyunca sıcak bir atmosferde geçen buluşma, yaşlıların toplumla bütünleşmesine ve değerlerinin takdir edilmesine önemli bir katkı sunarken, sanatçı Ömer Günday’ın seslendirdiği türküler eşliğinde katılımcılar iftar programının ardından doyasıya eğlendi.
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Rasim Ozan Kütahyalı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

"Halkı aldatıcı bilgiyi alenen yayma" kabahatinden hakkında soruşturma başlatılan ve Bolu’da gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı, SEGBİS sistemiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına tabir vermesinin akabinde isimli denetim kaidesi ve yurt dışı çıkış yasağı getirilerek hür bırakıldı.
Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "Cumhuriyet Halk Partisi’ne kayyum atanacak" sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı. Kütahyalı, aracıyla seyir halindeyken Bolu Vilayet Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis takımlarının yaptığı takip sonucunda TEM Otoyolu’nun Çaydurt mevkiinde yakalandı. Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı, emniyetteki süreçlerinin akabinde sıhhat denetimleri için Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite’ye sevk edildi. Burada süreçleri biten Kütahyalı, Bolu Adliyesi’ne getirildi. Rasim Ozan Kütahyalı, SEGBİS sistemiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na söz verdi. Söz süreçlerinin akabinde SEGBİS sistemiyle sevk edildiği Nöbetçi Hakimlikçe, Rasim Ozan Kütahyalı isimli denetim kuralı ve yurt dışı çıkış yasağı getirilerek özgür bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.