Başkan Vergili “Bütün Karabük Ali Bey’den umutluydu”

Başkan Vergili “Bütün Karabük Ali Bey’den umutluydu”

Yayın: 10.01.2024 14:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 10 Ocak ;Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensuplarına verdiği sabah kahvaltı programında AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’ı eleştirerek ,biz aslında Ali Bey’den umutluyduk. Bütün Karabük çok umutluydu diyerek, bu umutların boşa çıktığını ima etti.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi. Büyük Kulüpte sabah kahvaltısında basın mensupları ile buluşan Başkan Vergili, tüm çalışan gazetecilerin günün kutladı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kahvaltı sonrası yaptığı kısa konuşmada “10 Ocak çalışan gazetecilerin hatırlanma günü ve aynı şekilde Türkiye genelinde kutlanmakta. Sizler de sene de bir günde olsa hatırlanmaktasınız. Bu sadece senede bir defa değil de daha da fazla olabilirdi.  Türkiye’de basın gerçekten yerini bulmuş özgür basın, özgür basın değil gibi bu şekilde tartışmaların yerinde olmadığını biz burada görüyoruz. Daha üst kesimler bizi fazla ilgilendirmiyor ama bizi burada istediğiniz gibi eleştirebiliyorsunuz, istediğiniz gibi bizim hakkımızda konuşabiliyorsunuz. Buda aslında bizim için o kadar zor bir şey değil. 15 yıldır bu güne kadar hiçbir gazeteciyle davalık olmadım, buda bizimle ilgili iyi bir anekdot. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz tekrardan kutlu olsun” dedi.

 

Bir basın mensubunun Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) aralarında Karabük, Zonguldak, Kastamonu ve Bartın dahil 14 İl’de Petrol arama ruhsatı verilmesine yönelik AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’ın  yaptığı açıklama ile ilgili kendisine yöneltilen soruyu da  cevaplayan Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Petrol olayını bilmiyorum ama Zonguldak’tan buralara kadar bir kömür havzası devamının olduğunu biliyoruz. Şimdi Petrol mu arayacak, Gaz mı arayacak onu bilmiyoruz. Kömürün olduğu yerde doğalgaz bulma ihtimali çok yüksek. Tabi o arkadaşımız Karabük’te petrol aranacak gibi sözlerle Karabük’e iyi haberler vermeye çalışıyor. Bunlar vatandaşların taleplerini, düşüncelerini çok iyi takip etmemekle birlikte  seçim zamanı petrol çıkıyor, gaz çıkıyor yorumları yapılıyor. 2009’da yukarıya sık sık çıkarak doğalgaz yakıyorlardı. Şimdi de bilmiyorum petrol havzalarına gidecekler herhalde. Karabük’te siyaset yapılacaksa şehrin merkezinde içinde yani siyaset.  Biz aslında Ali beyden çok umutluyduk, bütün Karabük çok umutluydu” dedi. (Halil Kızılyer)

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Kurbanlık Satışları Başladı

Yayın: 20.05.2024 11:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eflani ilçesinde hayvan pazarında kurbanlık satışları başladı.

Eflani Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda küçükbaş kurbanlıklar 7 ila 20 bin, büyükbaş kurbanlıklar ise 70 ila 180 bin lira arasında satışa sunuldu.

Her hafta pazartesi günü kurulan pazara kurbanlık almak için giden vatandaşlar ile besiciler arasında sıkı pazarlıklar yaşanıyor.

Öte yandan Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın da pazara giderek incelemelerde bulundu.