“Gazeteci Objektifinden 10 Fotoğrafla Karabük” Fotoğraf Sergisi

“Gazeteci Objektifinden 10 Fotoğrafla Karabük” Fotoğraf Sergisi

Yayın: 10.01.2024 14:44
Paylaş:
A+ A-

Türkiye’de 1962 yılından itibaren her yıl 10 Ocak tarihi, “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanıyor. Karabük’te bu yıl çalışan gazeteciler gününe özel Birlik Medya çalışanı ve Bölgenin Sesi Gazetesi İnternet Haber Sitesi Yazı İşleri Müdürü Esra Oğuzkağan Özkan’ın kişisel fotoğraf sergisi açıldı.

Özkan’ın fotoğraflarından oluşan sergi, Karabük Büyük Kulüp galerisinde yer aldı. Karabük Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin konuşma yaptığı kahvaltı programına çok sayıda gazeteci katıldı. Program öncesi hazırlanan sergiyi gezen Başkan Vergili, görüşlerini anı defterine şöyle kaydetti. “Karabük’e olan katkılarınızdan ve yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim. Başarılı çalışmalar dilerim.”

Karabük fotoğraflarını sergileyen Özkan: “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü meslektaşlarımız ve değerli büyüklerimizle birlikte kutluyoruz. Farkındalık yaratmak istediğim bir çalışma oldu. Öyle ki, yaklaşık 20 yıllık bir fotoğraf arşivim vardı. Bu fikrimi değerli eşim Korhan Özkan ile paylaştım ve iki gün kala 10 fotoğraf belirledik. Karabük’ün 14 yıl önceki halinden görüntüler ağırlıklı oldu. Belirlenen fotoğrafları Kargaz Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Safran Filiz Color işbirliği ile sergiye hazır hale getirdik. Ardından Karabük Valiliği sergi malzemeleri için desteklerini esirgemedi. “Gazeteci Objektifinden 10 Fotoğrafla Karabük” temalı sergimiz, aslında tüm meslektaşlarıma ithafen gerçekleşiyor. Karabük ve Safranbolu Belediye Başkanlıklarının düzenledikleri basın programlarında yer aldığı için ayrıca çok sevinç duydum. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürü borç bilirim. Değerli meslektaşlarımı bir arada görmekten onur duyduğumu belirtmek isterim. Gazeteciler birliğimiz daim olsun.” dedi. (Halil Kızılyer)

2 kişi görüş bildirdi

  1. Mücella Kadıoğlu

    Tebrikler👏👏Emeginize saglik.Gazeteciler gununuz kutlu olsun🐞💐

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.