Başkan Vergili “Kimse Karabüklü Hemşehrilerimi Aşağılayamaz”

Başkan Vergili “Kimse Karabüklü Hemşehrilerimi Aşağılayamaz”

Yayın: 26.02.2024 13:49
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Vergili yazılı yapmış olduğu basın açıklamasında; “Kimse Karabüklü Hemşehrilerimi Aşağılayamaz!

Bu arkadaşlar daha seçilmeden bir havalara girmişler. Karabük halkının ucuz konut sahibi olmak için belediyemize yaptıkları başvuruya A4 kağıdı parçası diyerek alaya alıyorlar, Karabüklü hemşehrilerimizi aşağılamaya kalkıyorlar. Özkan bey, sen hayatın boyunca sahte kağıtlarla bir yere gelmiş olabilirsin ama kendinle bizi birbirine karıştırma. O A4 kağıdı parçası diyerek aşağıladığın her bir başvuru benim için namus ve güven belgesi niteliğindedir. Hani bana sataşmayacaktın, bana bulaşmayacaktın? Ne oldu Ali abin artık farklı bir akıl mı verdi?

İşte ben bu zihniyetle mücadele ediyorum. Bunlar seçim kazanmadan böyleler. Bir de seçim kazandıklarını düşünün. Önüne geleni aşağılar, önüne geleni ezmeye kalkarlar. Benden önceki ak partili belediye başkanı da bu zihniyetteydi. Şimdiki adayları da öyle.

Karabük Halkından Özür Dile!

Ben emekliye suyu ve toplu ulaşımı bedava yaptım, çıldırdılar. Millet Lokantası dedim, çıldırdılar. Ucuz Sosyal Konut yapacağız dedim, çıldırdılar. Onlar çıldırmaya, bana laf söylemek için Karabük halkını aşağılamaya devam etsinler. Ben boşuna Sözünün Eri Rafet Vergili olmadım. Bugüne kadar 3.791 konut yapılmasını sağlamışız. 287 tane dev projeyi tamamlamışız. Şimdi çıkmış Özkan Çetinkaya utanmadan Karabük halkını aşağılıyor. Karabüklü hemşehrilerimin ucuz konut için yaptıkları başvuruları aşağılamaya kalkıyor. Utan, utan. Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasına Alfred yazdırdığından utanmadın bari bu yaptığından utan. Çık Karabük halkından özür dile!” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Samsunspor karşısında 61 puan ve 61. gol hedefi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon 61 puana, bir gol atması halinde de 61. golüne ulaşmış olacak.

Bordo-mavililer, ligde geride kalan 34 hafta sonunda 18 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet ile 58 puan toplayarak 3. sıradaki iddiası sürdürüyor.

En yakın rakibi RAMS Başakşehir'in 6 puan önünde olan Karadeniz ekibi, kalan 4 haftada avantajını devam ettirerek sezonu 3. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, hedefleri doğrultusunda hafta sonunda Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde hem kentin plaka kodu 61 puana ulaşmış hem de üçüncülükteki iddiasını daha da güçlendirmiş olacak.

– Geçen sezondan daha iyi performans

Trabzonspor, Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde geçen sezondan da 4 puan önde bir performans göstermiş olacak.

Bordo-mavililer, geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayarak ligde 6. sırada kendine yer bulmuştu.

Geçen sezon ligin tamamlandığı 36 hafta sonunda 57 puan elde eden Karadeniz ekibi, ligi 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti.

– 61. gole 1 gol kaldı

Trabzonspor, Yılport Samsunspor maçında 61. golünü de atma mücadelesi verecek.

Ligde en son Gaziantep FK'yi 4-2 yenerek 34 maç sonunda 60. golüne ulaşan Karadeniz ekibi, Samsunspor önünde 1 gol atması halinde 61. golünü kaydetmiş olacak.