Başkan Vergili’den E-Spor Merkezi Projesi

Başkan Vergili’den E-Spor Merkezi Projesi

Yayın: 09.02.2024 15:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Vergili 4. önemli proje olarak E-Spor Merkezi projesini 4. dönem projesi olarak açıkladı.

Başkan Vergili yaptığı açıklamada; “Son yıllarda tüm dünyada ve ülkemizde çok popüler hale gelen Elektronik Spor turnuvalarına katılmak isteyen gençlerimize oyun bilgisayarları ve ekipmanlarını kullanma imkanı sunacağız. Merkezimizde ayrıca birbirinden farklı düzenlenecek oyun analizi, strateji geliştirme, takım çalışması, refleksleri güçlendirme ve mental dayanıklılığı arttırma gibi eğitimler gençlerimizi bekliyor olacak. Dijital oyunlara ilgi duyan, oyun stratejileri konusunda rekabetçi ve E-Spor turnuvalarına katılmak isteyen gençlerimiz için E-Spor Merkezi projemizi 2024 yılı içerisinde hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Vergili ayrıca 15 Şubat tarihinde yeni dönem projelerinin tamamının Proje Lansman toplantısıyla açıklanacağını belirtti. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.