Başkan Vergili’den Yaşlı Bakımevi ve Gezici Yaşlı Bakımı Projesi

Başkan Vergili’den Yaşlı Bakımevi ve Gezici Yaşlı Bakımı Projesi

Yayın: 09.02.2024 15:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili yeni dönem projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Vergili 1.000 Adet Sosyal Konut ve 5 Adet Yeni Gündüz Çocuk Bakımevleri projelerinden sonra 3. önemli proje olarak Yaşlı Bakımevi ve Gezici Yaşlı Bakımı projesini 4. dönem projesi olarak açıkladı.

Başkan Vergili yaptığı açıklamada; “Yaşlı Bakımevi ve Gezici Yaşlı Bakımı projesi kapsamında; evlerinden çıkamayan ve yalnız yaşayan yaşlılarımıza sosyal bir ortamda vakit geçirme imkânı sunacağız. Merkezimizde ayrıca gönüllü doktorlar ve belediye personeli tarafından yaşlı hemşehrilerimizin muayeneleri ve rutin kontrolleri de gerçekleştirilecektir. Personelimizin dışında gönüllü doktorlarımız da bakımevinde hizmet verecekler ve kendilerine yardımcı olacaklardır. Tek amacımız onları mutlu etmektir. Yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz kişisel evde bakım hizmetimiz Gezici Yaşlı Bakımı projemiz kapsamında devam edecektir” dedi.

Başkan Vergili ayrıca 15 Şubat tarihinde yeni dönem projelerinin tamamının Proje Lansman toplantısıyla açıklanacağını belirtti. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eskipazar’da Köylülere Traktörleri Teslim Edildi

Yayın: 06.05.2024 13:16
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY Destekleri Üretim Mekanizasyonu Projeleri kapsamında, orman köylerinde ikamet eden 3 kişiye  traktörleri teslim edildi.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Eskipazar  İlçe Kaymakamı  Fatih Gülnar, Eskipazar İşletme Müdürü G. Basri Altunay, işletme şefleri ve projenin uygulandığı orman köylüleri  katıldı.

Traktörlerin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Kaymakam Fatih  Gülnar, köylerin  refah düzeyini yükseltecek bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Kaymakam Gülnar; Devletin imkanları doğrultusunda her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2024 yılı projeleri kapsamında 11 orman köyünde 5 adet traktör, 3 adet tambur, 4 ünite süt sığırcılığı, 3 adet 500 m2 sera-plastik ve 12 kişiye mikrokredi tahsisi yapılarak toplamda 27 orman köylüsüne kredi kullandırıldı.