BBP Belediye Başkan Adayı Malkoç’tan Gazetemize Nezaket ziyareti

BBP Belediye Başkan Adayı Malkoç’tan Gazetemize Nezaket ziyareti

Yayın: 05.02.2019 19:22
Paylaş:
A+ A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karabük Belediye Başkan Adayı Mahmut Malkoç, BBP Karabük İl Başkanı Dursun Kıraç, Merkez İlçe Başkanı Bayram Kurşun,ve Parti Yöneticileri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan BBP İl Başkanı Dursun Kıraç; Belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini i belirterek, Karabük Merkez dahil tüm ilçelerde iddialı olduklarını söyledi. Artık Belediyeciliği işinin ehli insanların yapmasının vaktinin geldiğini ve bunu da Büyük Birlik Partisi’nin Belediye Başkan adaylarının yapacağını ifade eden Kıraç, Karabük halkının kendilerine yoğun bir teveccühünün olduğunu gördüklerini bildirdi.

Belediye Başkan Adayı Mahmut Malkoç ise yaptığı konuşmada Karabük’ün değişimin vaktinin geldiğini ifade ederek, “Halkla bütünleşerek öncelikli sorunları tespit edip bunların üzerinde yoğunlaşarak fazla dağılmadan, çözümleri sıraya koyarak hep beraber yapacağız. Önce Allah’a yardımı sonra da halkımızın desteğine güveniyoruz. Halkta da bize güvenecek karşılıklı hep beraber bir güç olduğumuz zaman üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sorun yok. Bugün Karabük’teki hava kirliliği konusunda duymayan kulakları, görmeyen gözleri, söylemeyen dilleri halkın tepkisi ile konuşturacağımıza, duyuracağımıza, gördüreceğimize inanıyorum. Birileri sağır olmuş, duymaz olmuş, görmez olmuş, bizi temsil etmesi gereken insanların duymadığını, görmediğini görüyoruz bu da bizi üzüyor. Bizler de bunun için yola çıkıyoruz ve diyoruz ki hep beraber çözümleri getireceğiz. Ben halkın gücüyle her sorunun üstesinden geleceğiz. Trafik sorunu, hava kirliliği sorunu, işsizlik sorununun çözümü, yeni iş sahalarının açılması için girişimcilik ruhunun tekrar canlandırılması ile ilgili halkımızla birlikte çalışmalar yapacağız. Allah nasip ederse bizim belki uyumaya bile fırsatımız olmayacak, olmamalı da zaten. Bilmesen de bir bilene sor mantığı ile istişare yapılmadan, ben yaptım oldu, iki dudak arası Belediye Başkanlığını biz istemiyoruz, ben geleceğim sizin de fikrini alacağım, oradaki mahalle halkının, muhtarın, ihtiyar heyetinin, görmüş geçirmiş insanların, aklı selim insanların da fikrini alacağız.Samimiyetin herşeyi yapacağına inanıyoruz.Buraya tekrar bir ruh kazandırmak istiyoruz.Burası sanayi kenti ve hem demir-çelik hem de ağaç sanayi noktasında Karabük’ü çok daha fazla büyütüp geliştirmek için hep birlikte çok güzel projeler üreteceğiz” şeklinde ifadelere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İskilip Belediyesi cenaze nakil ücreti almayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, cenaze nakil işlemlerinden ücret alınmayacağını bildirdi.

Çizikci, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ücretsiz verilen cenaze nakil işlemini İskilip'e bağlı köylerde de ücretsiz olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Çizikci, geçmişte her kilometre için 15 lira ücret alınan cenaze nakil hizmetinden vatandaşların artık ücretsiz yararlanacaklarını kaydetti.