Kastamonu’nun Tosya ilçesinde beton pompasının devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada, baht yapıtı yaralanan ya da can kaybı olmadı.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cadde üzerinde belediye tarafından inşa ettirilen otopark alanında beton pompasının kırılan kol kısmı yola devrildi. Kaza sırasında yoldan geçen vatandaşın ya da şoförün olmaması ihtimal bir faciayı önledi. Devrilen pompa sebebiyle cadde bir mühlet trafiğe kapandı.


231
Beton pompası devrildi, facianın eşiğinden dönüldü
71
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

