Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
15 Mart, 2017 23:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Beyaz Gezi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatı ile vatandaşlarımızın belediyecilik hizmetlerini ve hizmet birimlerini yerinde görmeleri amacı ile Beyaz Masa birimi tarafından düzenlenen Beyaz Gezi programı devam ediyor. İtfaiye Binası ile başlayan gezide sırası ile Makine İkmal Müdürlüğü, Park Bahçeler, Şantiye Şefliği, Marangozhane, Hayvan Barınağı, Asfalt Plenti, Kant Park, Nikâh Memurluğu Binası, Hayır Çarşısı ve son olarak ta SAKEM yer aldı. Birim Müdür ve Amirleri tarafından kendilerine bilgiler verilen Safranbolulu hanımlar, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını, Safranbolu’da hizmetleri gerçekleştiren birimleri yerinde görmenin de güzel olduğunu vurguladılar. Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un ve ekibinin hizmetlerinden ve halkla iç içe olmasından da mutluluk duyduklarını ifade eden hanımlar, kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz şeklinde görüşlerini bildirdiler. Gezi sonrası misafirler ile SAKEM’de öğle yemeğinde buluşan Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın; “Amaçlarının Safranbolu’da belediye tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin vatandaşlar tarafından yerinde görülmelerini sağlamaktır” dedi. Belediye olarak tüm vatandaşlarımızın dertlerine karşı duyarlı olduklarını kaydeden Başkan Vekili Aydın; “Beyaz Masa biriminin kuruluş amacıda tam olarak budur. Vatandaş bir konu hakkında muzdarip ise bizim görevimiz onu o dertten kurtarıncaya karar çaba göstermemizdir. 2009 yılından bu yana benimsediğimiz vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile yine vatandaşlarımız bizlere gerek eksiklileri hatırlatıyor gerekse yapılan hizmetlerde teşekkür etmesini de biliyor. Tabii ki bu hizmetleri yapabilmemiz için bir ekip gerekmekte. Bizlerde alanında uzman bir ekip ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2009 yılından bu yana her Pazartesi sabahı saat 7’de Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz ve amirlerimiz ile bir araya gelerek geçmiş haftanın ve gelecek haftanın değerlendirmesini yaparak çalışmalarımıza start veriyoruz. Yani kısaca değerli hanımlar: amacımız Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olmasını, geleceğimiz olan çocuklarımıza emanet aldığımız bu kültürü aynı şekilde bozulmadan bırakabilmektir. İnşallah halkımızın destek ve duaları ile bunu başarıyoruz. Ben sizlere yeniden Beyaz Gezimize iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 01:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kontrolden çıkan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı: 9 yaralı

Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde denetimden çıkan araba, kırmızı ışıkta bekleyen 3 araca çarptı. Toplam 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
Kaza, Kastamonu-İnebolu karayolu Öz Rahmet Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, E.K. (21) yönetimindeki 60 ES 842 plakalı Opel marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kırmızı ışıkta bekleyen A.F.T. (20) idaresindeki 37 EK 030 plakalı Fiat-Tofaş marka araba ile H.T. (47) idaresindeki 34 CNY 979 plakalı Fiat marka arabaya ve R.H.A. (26) yönetimindeki Honda marka arabaya çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Fiat-Tofaş marka arabada bulunan yolcular araçta sıkıştı. Adeta can pazarının yaşandığı feci kazada olay yerine itfaiye, sıhhat ve trafik takımları sevk edildi. İtfaiye ve sıhhat gruplarının çalışmasıyla araçta sıkışan yaralılar çıkartılarak ambulansa taşındı. Kazada araç şoförleri E.K. (21) ve A.F.T. (20) ile araçlarda yolcu olarak bulunan A.T. (71), N.T. (53), E.Ş. (21), N.Ç. (24), A.T. (26), S.T. (42) ve 2 yaşındaki A.S.T. yaralandı. Yaralılar, sıhhat gruplarınca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazanın akabinde trafik takımları, olay yerinde güvenlik tedbirleri alarak incelemelerde bulundu. Kaza yapan araçların kaldırılmasının akabinde yola saçılan araç kesimleri temizlendi. Kaza nedeniyle trafik, bir müddetliğine durdu ve uzun kuyruk oluştu. Yolun temizlenmesinin akabinde trafik tekrar olağana döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.