Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
28 Temmuz, 2023 12:39 tarihinde yayınlandı

Beyin Cerrahı Tuğba Moralı Güler’e Doçentlik Ünvanı

Karabük MEDİKAR Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tuğba Moralı Güler,Doçentlik Ünvanı aldı. Karabük MEDİKAR Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanlarından Op. Dr. Tuğba Moralı Güler, akademik kariyerindeki başarıları sonucunda "Doçentlik" unvanı almaya hak kazandı. Moralı için düzenlenen törende MEDİKAR Hastanesi Genel Müdürü ve Başhekimi Gürol Şahin Doç. Dr.Tuğba Moralı Güler’i yeni unvanından dolayı tebrik ederek, hediye takdim etti. Şahin, Moralı''ya kariyer yolculuğunda başarılar diledi.(Haber Merkezi)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2025 00:47 tarihinde yayınlandı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bayramlaşma programı yapıldı

Kurban Bayramı dolayısıyla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene, Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan’ın yanı sıra hastane yönetimi ve sağlık personeli katıldı. Yoğun iş temposuna rağmen bir araya gelen sağlık çalışanları, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.
Törende konuşan Doç. Dr. Doğan, bayramların sadece kutlama değil, aynı zamanda yenilenme, yardımlaşma ve paylaşma zamanı olduğunu belirtti.
Sağlık çalışanlarının fedakârca görev yaptıklarını vurgulayan Doğan, "Görevlerini büyük bir özveriyle sürdüren tüm personelimize teşekkür ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin