Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2025 11:14 tarihinde yayınlandı
0

Bıçakla yaralama olayının şüphelisi: “Yakışıklı çıkalım”

Samsun’da bir kişinin bıçaklanması olayıyla ilgili adliyeye sevk edilen zanlılardan biri kendilerini görüntüleyen basın mensubuna “Yakışıklı çıkalım ağabey, ben vurdum” dedi.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İlkadım ilçesinde M.A.(26) ile U.B.A.(21) ortasında telefonda küfürleşme yaşandı. Taraflar, yaşanan tartışmanın akabinde olay yerinde buluştu. Buluşma sırasında çıkan arbedede olay yerinde bulunan E.D.(20), M.A.’ya yumruk attı. Çıkan hengamede argümana nazaran U.B.A., bıçakla M.A.’yı yaraladı.

Yaşanan olay sonrası Samsun İl Emniyet Müdürlüğü grupları tarafından E.D. ile U.B.A yakalandı. Olayın şüphelileri Samsun Adliyesine sevk edildi. Zanlılardan birinin kendisini görüntüleyen basın mensubuna “Yakışıklı çıkalım ağabey, ben vurdum” demesi dikkat çekti.

Zanlılardan U.B.A. tutuklandı, E.D.’ye ise mesken mahpusu verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin