Bir milletvekili tamam, 2.yi zorluyoruz!

Bir milletvekili tamam, 2.yi zorluyoruz!

Yayın: 12.06.2022 15:43
Paylaş:
A+ A-

Önceki hafta İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Ali Çetin Aygün ilk canlı yayın programına Birlik Medya Şirketi bünyesindeki Bölgenin sesi Gazetesi’nde katıldı.

YÖNETİM İÇİN TİTİZ DAVRANIYORUZ

Başkan Aygün, Genel İdare Kurulu (GİK) kararıyla İl ve İl ve teşkilatlarını oluşturmak üzere yetki aldıktan sonra yoğun bir görüşme trafiğine girdiğini hatırlatarak, “Bizim çalışmak istediğimiz ve bizimle çalışmak isteyen onlarca isim var. Son derece titiz davranıyoruz. Partimizde ‘Bulut’ sistemi uygulanıyor. Biz teklif ediyoruz. Genel Merkezimiz başta FETÖ olmak üzere bütün isimleri ince eleyip sıkı dokuyarak onaylıyor. En küçük bir sızmaya daha tahammülümüz yok” dedi.

DEĞİŞİM İVMEYİ HIZLANDIRDI

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana resmi olmasa da gönül bağı olarak içinde olduğunu hatırlatan Aygün, “Görev değişimi partimize var olan teveccühü de hızlandırmış durumda. Tabii olarak bu tarz görev değişimleri kırgın ve küskün grubu oluşturabilir. Bu her parti için geçerlidir. Fakat biz bu süreci çok da zorlanmadan atlattık. Şahsıma karşı ön yargılı olan birçok isim zamanla yanılgı içinde olduklarını anladı ve daha güçlü biçimde İYİ Parti saflarında yer aldı. Yönetim kurullarımızda çeşitli meslek gruplarından toplumda saygınlığı olan birçok değerli isim bizimle çalışacak” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ERİYOR, BİZ YÜKSELİYOR

İYİ Parti İl Başkanı Aygün Hükümete yakın kamuoyu şirketleri dahil olmak üzere Karabük özelinde yapılan anket çalışmasının sonuçlarını da canlı yayında paylaştı. Aygün İYİ Parti’nin yüzde 19’a yakın olduğunu belirterek, “AK Parti 69’lardan yüzde 30’lara kadar gerilemiş durumda. Erime devam ediyor. Demokrasi ile geldiler. Demokrasi ile gidecekler. MHP ise yüzde 6 bandında seyrediyor. CHP yüzde 20’lerde” diye konuştu.

BİR MİLLETVEKLİ GARANTİ, HEDEF 2 ÇIKARMAK

Son yapılan ankette 10 Haziran tarihi itibariyle İYİ Parti’nin Karabük’teki oy oranının yüzde 22’lere fırladığını kaydeden İl Başkanı Aygün şimdiye kadarki en yüksek seviyeyi yakaladıklarını vurguladı ve “Bu heyecan verici durum da gösteriyor ki İYİ Parti Karabük’te 1 milletvekilliğini garantiledi. Bundan sonra hedefimiz 2. Milletvekilliği. Bunun için geceli gündüzlü bir çalışma takvimi uygulayacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Yorumlar

  1. Karabüklü

    AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA SANIRMIŞ…AK PARTİ %30 MHP %6 CHP %20 İP %19 ETTİ Mİ %75 GERİ KALAN %25 KİMİN OYU %5 ER DE DEVA-GELECEK-SAADET PARTİSİ DEYİN DE OLSUN BİTSİN… O ZAMAN HDPKK NIN OYLARINA DA İHTİYACINIZ YOK İSE KILIÇDAROĞLU’NUN demirtaş TERÖRİSTİNİ SEVENLER BİZE OY VERSİN DEMESİNE NEDEN SES ÇIKARMIYOR SUNUZ…. İTİRAF EDİN hdpkk DESTEKLİ 6+1 MASANIZIN OYU PANDEMİYE , DOLARA , SAVAŞA, AMERİKA’YA , EKONOMİK KRİZE RAĞMEN %45 İ GEÇMİYOR… O YÜZDEN BİRBİRİNİZİN SEÇMENİNE OYNUYOR SUNUZ… KILIÇDAROĞLU demirtaş TERÖRİSTİNİ SEVENLER BİZE OY VERSİN DİYEREK hdpkk SEÇMENİNE SİZ DE ABDÜLHAMİT HAN’A SALDIRARAK CHP SEÇMENİNE OYNUYOR SUNUZ….TEK DERDİNİZ ZEVAHİRİ KURTARMAK…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.