Birlik Medya yönetimi Başkan Vergili ile bir araya geldi

Birlik Medya yönetimi Başkan Vergili ile bir araya geldi

Yayın: 25.01.2023 17:56
Paylaş:
A+ A-

Hafta sonu AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile bir araya gelen Birlik Medya Yönetimi ziyaret ve görüşmeler kapmasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile bir araya geldi. Akşam yemeğinde bir aya gelen Birlik Medya Yönetimi ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile yöneticilerimiz Karabük gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundular. Sohbet havasında geçen görüşmede Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karabük kamuoyunun merakla beklediği milletvekili ada adayı olup olmaması konusunda da sohbetin geçtiği görüşmede Başkan Vergili, aday adaylığı konusunda net açıklamalarda bulunmadı. Şu anda sadece seçim döneminde Karabük halkına vaat ettiği projeleri hayata geçirmenin kendisi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Vergili “Allah’ın izni ile projelerimizi hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.  Karabük halkına ne sözü vermiş isek onları yapacağız” dedi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile yapılan görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Birlik Medya Yöneticilerinden yapılan açıklamada, “ Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta AK Parti Milletvekillerimiz ile yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bir araya gelmiştik. Şimdi de Karabük Belediye Başkanımız ile bir araya geldik. Güzel bir görüşme oldu, özellikle Karabük gündemi ile ilgili konularda görüşme yaptık. Bizlerde Birlik Medya olarak Karabük Belediyesinin yapmış olduğu ve yapacağı her türlü hizmetlerin de yanında olduğumuzu ifade ettik.  Birlik Medya olarak Karabük için yapılacak her olumlu iş ve işlerin yanında olacağız. Bu ve buna benzer görüşmelerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çocuk yaşta başına geçtiği demir ocağında 50 yılı geride bıraktı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – MELTEM YILMAZ KARAKURUM – Trabzonlu 67 yaşındaki keser ustası İsmail Dereli, çocuklukta öğrendiği demirciliği yarım asırdır sürdürüyor.

Sürmene-Köprübaşı kara yolu güzergahında 60 metrekarelik atölye kuran Dereli, körüklü ocağın karşısında ateş ve tokmakla demire şekil veriyor.

Çocuk yaşta öğrendiği demirciliği mesleğe dönüştüren ve ilçede “Keserci İsmail” olarak tanınan Dereli, 50 yıldır çekici elinden bırakmıyor. Haftanın belli günlerinde, bağ bahçe işlerinden vakit buldukça atölyesine gelen Demirci, hem bileme işleri hem de keser üretimi yapıyor.

– “Baba mesleğini sürdürüyorum”

Emekli olmasına rağmen hobi amacıyla çalışmayı sürdüren Dereli, AA muhabirine, işini severek yaptığını söyledi.

Dereli, ilkokul çağlarında mesleğe babasının yanında körük çekerek başladığını belirterek, çıraklık ve ustalık dönemiyle devam ettiğini anlattı.

Baba mesleğini sürdürdüğünü vurgulayan Dereli, “50 senenin üzerinde bu işi yapıyorum. Zor ve zahmetli iş ama ayrı da zevki var. Günde 5-6 tane yaparım. Her zaman el sanatına ilgi vardır.” diye konuştu.

– “Çoluk çocuğumun ekmeğini bu işten temin ettim”

Yol üzerindeki atölyesinin görenlerin ilgisini çektiğini aktaran Dereli, “Gelip bakan çok insan oluyor. Çoluk çocuğumun ekmeğini bu işten temin ettim.” ifadesini kullandı.

İlçede yaşayan Recep Atalı da İsmail Dereli'nin yıllardır ilçenin keser ihtiyacını karşıladığını söyleyerek, “Zanaatını çok güzel yapıyor.” dedi.