Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
20 Ocak, 2017 23:18 tarihinde yayınlandı
0

Bolu Belediyesi’nden gazetecilere teşekkür plaketi

BOLU (İHA) – Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Basını ile bir araya geldiği yemek sonrasında gazetecilere teşekkür plaketi takdim etti.

Bolu Belediyesi tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, yerel gazete ve televizyonlar ile ulusal haber ajanslarında görevli gazeteciler katıldığı yemek düzenlendi.

azetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz konuşmasında, gazetecilik mesleğinin zor ve özveri isteyen bir meslek olduğunu belirterek gazetecilere görevlerinde başarılar diledi. Yılmaz, daha sonra yapımı devam eden çalışmalar ve Bolu’yu geleceğe taşıyacak vizyon projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ise, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle kendilerini unutmadığı için Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. Velioğlu ayrıca, organizasyonda emeği geçenlere de teşekkür etti. Gecede ayrıca, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından medya kuruluşlarına Tabiatın Kalbi Bolu’nun tanıtımına verdikleri destekten dolayı plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 17:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’da 12 ortaokul öğrencisi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Konaklar Mahallesi’nde bulunan İbrahim Alemdağ Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, okulda bazı öğrencilerde mide bulantısı ve rahatsızlık şikayetleri görülmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan öğrencilerden 6’sı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne, 6’sı ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 12 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin