Bolu zabıtasından işyerlerine sıkı denetim

Bolu zabıtasından işyerlerine sıkı denetim

Yayın: 14.02.2017 23:09
Paylaş:
A+ A-

BOLU (İHA) – Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte faaliyet gösteren okul kantinleri, güzellik salonları ve otellerde denetim yaptı. Yapılan denetimde güzellik salonu olarak faaliyet gösteren 2 işyerinin çalışmasına geçici olarak son verildi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehirde faaliyet gösteren okul kantinlerinde, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı ve kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri gibi konularda inceleme yaptı. Denetimlerde otellere de giden zabıta ekipleri, çalışanların sağlık karneleri, otelin boya ve badanasının bakımlı olması, müşterilerin sağlıklı ve güvenli ortamda kalmalarını sağlayacak yapının oluşturulmasını denetledi. Şartlara uygun olmayan yerlere ekiplerce tebligat yapılarak uygun şartların bir an önce oluşturulması için gerekli uyarılar yapıldı. Güzellik salonlarında da yapılan denetimlerde 2 işyerinin çalışmasına geçici olarak son verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Safranbolu Gençlik Haftası”nda Milli ve Manevi Değerlere Sahip Çıkmanın Önemi Vurgulandı

Yayın: 20.05.2024 10:46
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu, ‘Gençlik Haftası’nda birbirinden özel etkinliklerin adresi oldu.  15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısı ile Safranbolu, Gençlik Haftası’nda gerçekleştirilen etkinliklerle gençlerin bir araya gelerek milli ve manevi değerlerin daha da güçlendirmek amacıyla önemli bir platform oldu.

Safranbolu’da, Gençlik Haftası’nın anlam ve önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen programlar Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma etkinliği ile başladı. Programa Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, emniyet mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Safranbolu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Adakan tarafından Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik Haftası konulu şiir ve kompozisyonlar yarışmasında dereceye giren öğrenciler eserlerini okudu ve çelenk sunma programı sona erdi.

 Safranbolu‘daki fener alayına katılan herkesin ellerinde Türk Bayraklarıyla görüntülendiği yürüyüş ilgi gördü. Akşam saatlerinde Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen müzik etkinlikleri göz doldurdu. Müzik etkinlikleriyle dolu dolu geçen bu özel haftaya katılan herkesin coşkusu ve birlikte olma duygusu oldukça etkileyiciydi. Safranbolu’nun tarihi ve kültürel atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikler, gençlere milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları konusunda önemli bir mesaj verdi. (Esra Oğuzkağan Özkan)