Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2026 19:23 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kışın habercileri tezgahlarda yerini aldı

Bolu’da havaların soğumasıyla birlikte kış meyveleri pazar tezgahlarında yerini aldı. Vatandaşların kış meyvelerine ilgisi şimdiden artarken, ilerleyen günlerde ürün çeşitliliğinin ve bolluğunun artması bekleniyor.
Bolu’da sonbaharın etkisini göstermesi ve hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kış meyveleri pazar tezgahlarında yerini aldı. Yaz aylarında tezgahlarda görülen meyveler, yerini mandalina, portakal, nar ve elma gibi kış meyvelerine bırakmaya başladı. Havaların soğumasıyla birlikte özellikle mandalina ve portakala olan ilginin arttığı görülürken, nar ve elma da vatandaşların tercih ettiği meyveler arasında yer aldı. Pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar, kış meyvelerine yoğun ilgi gösterdi. Önümüzdeki günlerde kış meyvelerinin tezgahlarda daha fazla yer kaplaması bekleniyor.
“Vatandaş yaz meyvelerinden sıkıldı”
Bolu’da pazarcı esnafı Tunahan Ünal, kış meyvelerinin tezgahlarda yerini almaya başladığını belirterek, “Kış mevsiminin gelmesiyle beraber portakal, mandalina, nar, elma ve armut geldi. Yaz meyveleri de yavaş yavaş tezgahlardan kalkıyor. Vatandaş artık yaz meyvelerinden sıkıldı. İlgi kış meyvelerine yöneldi. Kış meyveleri de pazarda yerini aldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.