Boluspor, Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Boluspor, Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.02.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında yarın sahasında oynayacağı Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamladı.

Bolu ekibi, maç için son antrenmanını Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yaptı.

Antrenmanı ziyaret eden taraftarlar, teknik direktör Yalçın Koşukavak'a çiçek takdim etti, futbolculara moral verdi.

Taraftarlara teşekkür eden Koşukavak, “Herkesin ayağına sağlık, teşekkür ederiz. Tesise kadar gelip bize destek veriyorsunuz. İnşallah biz de bu desteğe layık oluruz. Boluspor sizin, sizin şehrinizin takımı. Geçmişteki o sahiplenme duygusu, o aidiyet duygusuyla tribünleri ve Boluspor'u layık olduğu yere getiririz.” diye konuştu.

Taraftarlar ise takımın Koşukavak ile ivme yakaladığını belirterek, takımın mücadelesinden memnun olduklarını dile getirdi.

Boluspor-Erzurumspor FK maçı, yarın saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yapı Kredi Faktoring “KOLAYÇEK” uygulamasını hizmete sunuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Yapı Kredi Faktoring, “KOLAYÇEK” uygulaması ile faktoring sektörünü dijitale taşıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteriler “KOLAYÇEK” uygulaması sayesinde faturalı çekleri anında nakde dönüştürebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Bozkurt Çöteli, sektörün en köklü kurumu olarak, kuruldukları günden bu yana kaliteli hizmet anlayışından ödün vermediklerini belirtti.

Çöteli, “Sektörün öncü kurumu olma sorumluluğu ve kaliteli hizmet anlayışımız ile müşterilerimize sunduğumuz hizmeti her zaman geliştiriyoruz. Son olarak dijital dünyanın avantajları ile faktoring sektörünün fırsatlarını 'KOLAYÇEK' uygulamamızda buluşturduk.” ifadelerini kullandı

– “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz”

Faturalı çeklerin anında nakde dönüştürüldüğü Yapı Kredi Faktoring “KOLAYÇEK” mobil uygulamasını hem mevcut hem de yeni müşterileri için tüm Türkiye'de hayata geçirdiklerinin altını çizen Çöteli, “Bu sayede daha önce hiç faktoring ile tanışmamış olan firmalar, bize kolayca başvurabiliyor. Ayrıca müşterilerimiz faturalı alacakları ile ilgili taleplerini mobil uygulamamız ve web sitemizden bizlere kolayca iletebiliyor.

Bu doğrultuda da 'KOLAYÇEK' uygulamamız sayesinde, faturalı çeklere ilişkin işlem taleplerine bir dakika içerisinde olumlu/olumsuz sonuç alınabiliyor. Ayrıca, firmalar 'KOLAYÇEK' uygulaması ile herhangi bir ücrete tabii olmadan hafta sonları da dahil olmak üzere, 7/24 başvuru yapabiliyor.” dedi.

Çöteli sözlerini şöyle sürdürdü:

“KOLAYÇEK'in avantajları sadece bunlarla da sınırlı değil. Müşterilerimiz güncel risklerini dilediği döviz cinsinde sorgulayabilir, işlem yaptığı tahsil olmamış çek, senet ve faturalarının detayını görüntüleyebilir, faturalarının detayına ulaşabilir, istediği zaman aralığı için hesap ekstrelerinizi alabilir, ekstre detaylarını e-mail adreslerine yönlendirebiliyorlar.

Ayrıca, BA/BS mutabakatları için de gerekli bilgilere ulaşılabiliyorlar. Yapı Kredi Faktoring olarak, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, dijital dünyanın avantajlarını müşterilerimizle buluşturmaya ve sınırları kaldırmaya devam edeceğiz.”