blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
12 Temmuz, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı

BonVeno’dan, Dünya Sosisli Günü’nde “Bir Alana Bir Bedava” kampanyası

İSTANBUL (AA) - BonVeno, 17 Temmuz Dünya Sosisli Günü'nde Bir Alana Bir Bedava kampanyası düzenleyecek.

Metro Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, hem market ürünlerini hem de her öğün için pratik yeme-içme çözümlerini aynı çatı altında bir araya getiren BonVeno, Dünya Sosisli Günü'ne özel bir kampanya hazırladı.

BonVeno mağazalarında tüketicilerin en çok talep ettiği lezzetlerden biri olan BonVeno sosislisi, müşterilerin istediği sosa göre pratik şekilde hazırlanıyor. BonVeno sosislisini klasik sosisliden ayıran farkı ise özel olarak üretilen ve Roller Grill denilen silindir ızgaralarda pişirilmesi. Izgara lezzetinin ısıtılmış sandviç ekmeği ile buluştuğu sosisliye, ketçap, mayonez, hardal ve turşu gibi istenen seçenekler de eklenebiliyor.

Dünya Sosisli Günü'nü Bir Alana Bir Bedava kampanyası ile kutlayan BonVeno, bu pratik lezzeti 55 liradan satışa sunuyor.

BonVeno Sosislisinin yanında Cool Lime ya da Limonata tercih eden tüketiciler, 85 liralık fiyatla yine Bir Alana Bir Bedava kampanyasından yararlanabiliyor.

Kampanyalar sadece bir gün değil 17-19 Temmuz tarihlerinde tüm BonVeno mağazalarında geçerli olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 17:27 tarihinde yayınlandı

SOLOTÜRK Ordu’da gösteri uçuşu yaptı

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, "Mayıs Yedisi" aktiflikleri kapsamında Ordu’nun Perşembe ilçesinde şov uçuşu gerçekleştirdi.
Perşembe ilçesinde şov yapan SOLOTÜRK, yaklaşık 20 dakika boyunca akrobasi hareketlerini sergiledi. Yetenekli Türk pilotlarını ve uçak şovlarını izlemek için kıyıya gelen vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Mayıs Yedisi aktifliği hasebiyle iştirak daha da çok artarken, binlerce kişi bu ana tanıklık etti. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, "Milli Savunma Bakanımız ile geçen aylarda bir ortaya geldiğimizde etkinliğimizden bahsettim. Binlerce insanın kıyıları doldurduğu bu anda SOLOTÜRK gösterine de şahitlik etmek, insanlarımızı çok memnun edeceğini belirttim. Sağ olsun bu talebimiz karşılıksız kalmadı, SOLOTÜRK’ün Perşembe’deki insanlarımıza görsellerini sunması bizleri çok keyifli etti" dedi. Vatandaşlar ise şovun gurur ve memnunluk verici olduğunu, uçuşu çok beğendiklerini söyledi.
Programa Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, kaymakamlar, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin