blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
13 Eylül, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı

Boyabat’ta üniversite yurtları öğrencileri ağırlamaya hazır

SİNOP (AA) - Boyabat Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı erkek ve kız öğrencilerin kalacağı yurtlarda hazırlıklar tamamlandı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, yaptığı açıklamada, misafir edecekleri öğrenciler için her türlü hazırlığı yaptıklarını, öğrencileri otogarda karşılayıp yurtlarına yerleştireceklerini söyledi.

Boyabat Yurt Müdürlüğü ve Boyabat Kız Yurdu Müdürlüğü olarak yurtlarda kapsamlı tadilat yaptıklarını belirten Erdem, "Erkek yurdumuzda gençlerimiz için banyo ve tuvalet sayısını artırdık. Kız yurdumuzda ise yıllardır sorun teşkil eden kanalizasyon problemi ve altyapı sorunlarını çözdük. Yurt bahçelerimizdeki kameriye sayılarını artırarak gençlerimizin daha iyi vakit geçireceği yeni mekanlar sağladık. Yine erkek yurdumuzun peyzajını tamamlayıp çimlendirme çalışmaları yaptık." dedi.

Yurt için başvuruda bulunan tüm kız ve erkek öğrencileri barındıracak kapasiteleri bulunduğunu, hiçbir öğrencinin dışarıda kalmayacağını vurgulayan Erdem, çalışmaların hayata geçirilmesinde destekleri bulunan Milletvekili Nazım Maviş, Kaymakam Enver Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Kara, il müdürü Mehmet Kalyon, Yurt Hizmetleri Müdürü Gökhan Kayaçal, gece gündüz demeden mesai yapan Gökhan Karakaya ve çalışanlara teşekkür etti.


Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 18:42 tarihinde yayınlandı

Kanserden ölen Kaplancan son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden,aynı vakitte Alaplı TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni olan 27 yaşındaki ismet Kaplancan son seyahatine uğurlandı.
Zonguldak’ın Alaplı İlçesi TSO Meclis Başkanı Nedim Kaplancan’nın yeğeni, Kaplancan Orman Eserleri Sahiplerinden Ahmet Kaplancan’ın oğlu, İsmet Kaplancan (27) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara’da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi’nde hayatını kaybetti. İsmet Kaplancan’nın cenazesi Alaplı Merkez Cami’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında defnedilmek üzere Osmanlı Köyü Çandırlı Mahallesinde defin edildi. Gerçekleştirilen cenaze merasimine Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Cenazeye çok sayıda sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin