BTP Safranbolu İlçe Başkanı Özenen’den 27. Yıl mesajı

BTP Safranbolu İlçe Başkanı Özenen’den 27. Yıl mesajı

Yayın: 06.06.2022 17:03
Paylaş:
A+ A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Safranbolu İlçe Başkanı Raşit Özenen 6 Haziran 1995 tarihinde il olan Karabük´ün il oluşunun 27’nci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özenen mesajında şunları söyledi ; “Demir Çelik Fabrikalarının temelini atarak Karabük’ün bugünlere gelmesine vesile olan Ulu Önder Atatürk’e şükran borçluyuz. Sadece Karabük için değil özgürlüğümüz, din ve vicdan hürriyetimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz içinde sonsuz şükran borçluyuz Atatürkümüze. Yıllar önce 10-15 Yörük çadırından ibaret bir yerleşkenin bugün içinde Unesco tarafından koruma altına alınmış Safranbolu da dahil olmak üzere bir çok güzelliği barındıran Türkiye’nin önemli İllerinden biri haline gelmesi bir Karabük’lü olarak hepimizi gururlandırmaktadır. Bu vesileyle Karabük’ün İl yapılmasının 27. yılını kutluyor, bu süreçte emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere herkesi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm Karabük’lü hemşehrilerime selam ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir kişinin çantasında yapılan aramada, meyve suyu kutusunun içinde 500 gram uyuşturucu bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'dan yolcu otobüsüyle Samsun'a A.T'nin uyuşturucu getireceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Samsun Otogarı'na gelen şüphelinin üzerinde ve eşyalarında arama yapan ekipler, çantasında bulunan iki litrelik meyve suyu kutusuna gizlenmiş 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Şüpheli gözaltına alındı.