Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Av.Erdoğan Dinçel iddialı bir açıklama yaparak,1 Kasım genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Karabük’ten milletvekili çıkarma şansının sıfır olduğunu söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisinden Cumhuriyet Halk Partisine ciddi bir oy kayması olacağını iddia eden Dinçel, “1 Kasım milletvekili seçimleri kapsamında yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Şuan partimizde tam anlamıyla birlik beraberlik hakim.Bu yüzdende bu defa milletvekili çıkaran parti Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Bu konuda iddialıyız.MHP tabanından bize oy verecek çok sayıda arkadaşlarımız var.Birçok sebepten dolayı bu defa MHP’nin Karabük’ten milletvekili çıkarma şansı sıfır.Bu konuda çok iddialıyım” dedi.
ASİT MAHALLESİ SAKİNLERİ; BİZE PARK LAZIM DEĞİL,ZEHİRLENİYORUZ…
Diğer yandan, Karabük belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Aşağı Kızılcaören köyü Asit mahallesi park açılışında mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etme imkanı bulduğunu belirten Dinçel, “Karabük belediyesi tarafından Aşağı Kızılcaören köyü Asit mahallesinde ki park açılışına bizde katıldık ve açılış sonrası mahalle sakinleriyle sohbet etme imkanı bulduk.Orada ki insanlar çok üzgünler.Bize park lazım değil,biz burada ölüyoruz,biz burada zehirleniyoruz diyorlar.Yıllardır çöplük sorununa çözüm bulunmadığından yakınıyorlar.Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi Asit mahallesini yıllardır tehdit altında bırakan çöplük olayı ile yakından ilgilendi.Konu meclis gündemine taşındı.Ancak yetkililer bir türlü çözüm bulmadılar. Soruyorum size insan hayatından daha önemli ne olabilir.Bana göre de buraya park yapmak yerine öncelikli olarak burada yaşayan insanlarımızın çöplük sorununu çözelim” açıklamasına yer verdi.
GENEL BAŞKANIMIZ VE PARTİ YETKİLİLERİMZ KARABÜK’E GELECEK
1 Kasım seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve parti yetkilileri Muharrem İnce, Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu’nun birer hafta aralıklarda Karabük’e geleceğini bildiren Dinçel, “Parti yetkililerimiz Sayın Muharrem İnce, Sayın Gürsel Tekin ve Sayın Enis Berberoğlu önümüzde ki günlerden itibaren belirli aralıklarla Karabük’e gelerek seçim çalışmalarına katılacaklar.Yine sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da büyük ihtimalle son hafta Karabük’te olacaklar” ifadelerine yer verdi.
GENEL
04 Şubat 2023GENEL
04 Şubat 2023GENEL
04 Şubat 2023EĞİTİM
04 Şubat 2023GENEL
04 Şubat 2023GENEL
04 Şubat 2023Galatasaray
21 +29 51Fenerbahçe
21 +28 45Başakşehir
21 +11 40Beşiktaş
20 +16 39Adana Demir
21 +18 38Trabzonspor
21 +6 38Kayserispor
21 +4 32Konyaspor
21 +2 27Gaziantep FK
21 +2 25Alanyaspor
21 -7 25Karagümrük
20 +1 23MKE Ankaragücü
20 -7 22Kasımpaşa
21 -13 22Sivasspor
21 -6 21Antalyaspor
20 -9 21Giresunspor
21 -18 21Hatayspor
20 -20 20İstanbulspor
21 -23 18Ümraniyespor
21 -14 14Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Erdoğan bey isterseniz iddiaya girelim Ahmet Göbek şahit olsun.
Chp 3 Parti olacak.
Siz gerçi geçen seçimde 2 Parti olamazsak istifa ederim demiştiniz.
Istifa edip CHP adayı olarak sozunuzde durdunuz
Şimdide aynı sözü verin
CHP 3 parti olursa Siyaseti bırakın.
Chp Bayramdan kurtuldu
Sizde yenilerin önünü açın.
MHP’nin Karabük’te milletvekili çıkarma şansı SIFIR. Evet doğru. ancak diğer bir doğru da CHP’nin Karabük’te milletvekili çıkarma şansının da SIFIR olduğu.