Bu Defa MHP’nin Milletvekili Çıkarma Şansı Sıfır”

Bu Defa MHP’nin Milletvekili Çıkarma Şansı Sıfır”

Yayın: 09.10.2015 10:18
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayı Av.Erdoğan Dinçel iddialı bir açıklama yaparak,1 Kasım genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Karabük’ten milletvekili çıkarma şansının sıfır olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisinden Cumhuriyet Halk Partisine ciddi bir oy kayması olacağını iddia eden Dinçel, “1 Kasım milletvekili seçimleri kapsamında yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Şuan partimizde tam anlamıyla birlik beraberlik hakim.Bu yüzdende bu defa milletvekili çıkaran parti Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Bu konuda iddialıyız.MHP tabanından bize oy verecek çok sayıda arkadaşlarımız var.Birçok sebepten dolayı bu defa MHP’nin Karabük’ten milletvekili çıkarma şansı sıfır.Bu konuda çok iddialıyım” dedi.

ASİT MAHALLESİ SAKİNLERİ; BİZE PARK LAZIM DEĞİL,ZEHİRLENİYORUZ…

Diğer yandan, Karabük belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Aşağı Kızılcaören köyü Asit mahallesi park açılışında mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etme imkanı bulduğunu belirten Dinçel, “Karabük belediyesi tarafından Aşağı Kızılcaören köyü Asit mahallesinde ki park açılışına bizde katıldık ve açılış sonrası mahalle sakinleriyle sohbet etme imkanı bulduk.Orada ki insanlar çok üzgünler.Bize park lazım değil,biz burada ölüyoruz,biz burada zehirleniyoruz diyorlar.Yıllardır çöplük sorununa çözüm bulunmadığından yakınıyorlar.Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi Asit mahallesini yıllardır tehdit altında bırakan çöplük olayı ile yakından ilgilendi.Konu meclis gündemine taşındı.Ancak yetkililer bir türlü çözüm bulmadılar. Soruyorum size insan hayatından daha önemli ne olabilir.Bana göre de buraya park yapmak yerine öncelikli olarak burada yaşayan insanlarımızın çöplük sorununu çözelim” açıklamasına yer verdi.

GENEL BAŞKANIMIZ VE PARTİ YETKİLİLERİMZ KARABÜK’E GELECEK

1 Kasım seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve parti yetkilileri Muharrem İnce, Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu’nun birer hafta aralıklarda Karabük’e geleceğini bildiren Dinçel, “Parti yetkililerimiz Sayın Muharrem İnce, Sayın Gürsel Tekin ve Sayın Enis Berberoğlu önümüzde ki günlerden itibaren belirli aralıklarla Karabük’e gelerek seçim çalışmalarına katılacaklar.Yine sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da büyük ihtimalle son hafta Karabük’te olacaklar” ifadelerine yer verdi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. KAMPOLLSKY

    MHP’nin Karabük’te milletvekili çıkarma şansı SIFIR. Evet doğru. ancak diğer bir doğru da CHP’nin Karabük’te milletvekili çıkarma şansının da SIFIR olduğu.

  2. Cemal çetin

    Erdoğan bey isterseniz iddiaya girelim Ahmet Göbek şahit olsun.
    Chp 3 Parti olacak.
    Siz gerçi geçen seçimde 2 Parti olamazsak istifa ederim demiştiniz.
    Istifa edip CHP adayı olarak sozunuzde durdunuz
    Şimdide aynı sözü verin
    CHP 3 parti olursa Siyaseti bırakın.
    Chp Bayramdan kurtuldu
    Sizde yenilerin önünü açın.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”