Büyüközdemir “Teleferik Projesini Çok Önemsiyorum”

Büyüközdemir “Teleferik Projesini Çok Önemsiyorum”

Yayın: 27.03.2024 13:18
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Safranbolu Belediye başkan adayı Ali Büyüközdemir, açıklamış olduğu projeler arasında teleferik projesini çok önemsediğini söyledi. Projelerini Safranbolu halkının çok beğendiğini belirten AK Parti Safranbolu Belediye başkan adayı Ali Büyüközdemir yaptığı açıklamada  “Safranbolulularda bu projeyi duyduktan sonra çok heyecanlandılar. Ben Sarıçiçek Yaylası’nı Safranbolu’nun gökyüzüne açılan balkonu olarak ifade ediyorum.

Esentepe bölgemizden Sarıçiçek bölgemize teleferik projemizi gerçekleştireceğiz. Teleferikten indikten sonra bir seyir terası olacak. Hemşehrilerimizin ve turistlerimizin keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar olacak. Yürüyüş parkurları, bisiklet alanları olacak. Piknik yapabilecekleri mesire alanları olacak. Restoranlar olacak. Burada konaklama da mümkün olacak. Bungalov evlerimiz olacak. Bu evlerde sıcak havuzlar olacak. Call Center’ı belediyenin bünyesinde kuracağız. Safranbolulular burada kendilerine bir iş imkanı bulacaklar. Safranbolu istihdam ofisi oluşturacağız. Sahadayken işveren işçi bulamıyoruz diyor. İşçi iş bulamıyoruz diyor. İstihdam ofisi ile amaçladığımız şey işverenler işçi taleplerini Safranbolu Belediyesi’nin istihdam ofisine bildirecek. İstihdam Ofisinin web sitesinde iş ilanlarının akışlarını sağlayacağız. İş arayan Safranbolulularda oradan bakıp kendilerine uygun işlere başvurabilecekler. İşverenlerde kendi aradıkları niteliklere uygun işçiye daha kolay ulaşabilecekler. Safranbolu’da işsizlik kalmayacak. Safranbolu göç verir değil göç alır hale gelecek” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.