Cadde ortasında evlenme teklifi

Cadde ortasında evlenme teklifi

Yayın: 26.01.2017 00:30
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak’ta bir genç, kız arkadaşına cadde ortasında sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde ikamet eden 27 yaşındaki Selman Kıyak, 6.5 yıldır birliktelik yaşadığı kız arkadaşına sürpriz bir teklif hazırladı. Gazipaşa Caddesi’nde elinde balon, çiçek ve alyans ile kaldırımdan yürüyen kız arkadaşının karşısına çıkan Kıyak, canlı müzik eşliğinde “Benimle evlenir misin?” dedi.

Büyük şaşkınlık yaşayan 25 yaşındaki Hatice Kukuş, evlenme teklifine “Evet” yanıtını verdi. Bunun üzerine kız arkadaşıyla müzik eşliğinde dans eden Kıyak, “Yaklaşık 6.5 yıldır beraberiz. Artık güzelce taçlandırmak istedik. Bu gün de arkadaşlarımın desteğiyle böyle bir şey düşündük. Çok değişik oldu aslında. Çok mutluyum. Teklifimi kabul etti. Hayır yanıtı alsaydım benim için hüsran olurdu. Heyecanımı herkesle paylaşmak istedim. Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bursluluk sınavında 500 tam puan aldılar

Yayın: 20.05.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında Kanuni Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Eren Aksu,  Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 5. sınıf öğrenci Ahmet Tarık Eken ve Zümral Yaraşı ve Özel Karabük Bahcesehir Koleji Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Elizan Akman  500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldular.

Elde edilen bu üst düzey başarıdan dolayı  öğrencileri, okul idarecilerini ve öğretmenleri tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, ” Bursluluk sınavında 4 öğrencimiz Türkiye Birincisi oldu. Gelen ilk haberlere göre bu başarılar ile birlikte sınavda sadece 1 yanlışı veya 2 yanlışı olan öğrencilerimizde var.  Yani kitlesel başarımızda çok iyi durumda. İlimiz akademik başarısını her yıl artırarak devam ettiriyor. Eğitim Kenti Karabük Projemizin meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Bu yıl da yine Türkiye birincileri çıkartarak bu başarı eğitim ailemizde perçinlenmiştir.

Bu anlamda tekrardan öğrencilerimize destek veren okul yöneticilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.