Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
13 Şubat, 2017 23:23 tarihinde yayınlandı
0

Can Aksu, A Milli Takım Antrenörlüğüne Getirildi

KARABÜK (İHA) – Kardemir Karabükspor Bedensel Engelliler Basketbol Takımı (BEBT) Antrenörü Can Aksu, Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takım antrenörlüğü görevine getirildi.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kardemir Karabükspor’un başarılı antrenörü Can Aksu, A Milli Takım başantrenörlüğünün kendisi adına sevindirici olduğunu söyledi.

Daha önce, Bedensel Engelliler Genç Milli Takım antrenörlüğü ve A Milli Takım Yardımcı antrenörlüğü görevinde de bulunduğunu belirten Aksu, “Başta bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Kardemir Karabükspor’da yakaladığımız başarıyı A Milli Takım’da da göstermek adına elimizden geleni yapacağız. Ülkemizi uluslar arası müsabakalarda en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Önümüzdeki süreçte 19 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Avrupa Tekerlekli Sandalye Erkekler Basketbol Şampiyonası var. İspanya’nın Tenerife kentinde 19 Haziran-1 Temmuz’da düzenlenecek şampiyonada ülke olarak A Grubu’nda Almanya, İsrail, İsveç, Litvanya ve Büyük Britanya ile eşleştik. Ülkemiz adına bu şampiyonadan en iyi başarıyı elde etmek istiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.