Canik’ten milli birlik ve kardeşlik buluşması

Samsun Canikli gençler, Çanakkale’nin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki gençlerle bir araya gelecek. Proje kapsamında teknoloji merkezleri ve tarihi alanlar ziyare

Canik Belediyesi, lise öğrencilerinin tarihi ve kültürel bağlarını güçlendirmek amacıyla anlamlı bir projeye imza atıyor. 'Canik’ten Çanakkale’ye, Çanakkale’den Mezopotamya’ya: Birlik ve Kardeşlik Yolculuğu' adı verilen bu projeyle Canikli gençler, Çanakkale'nin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki akranlarıyla bir araya gelecek.

Proje çerçevesinde öğrenciler, uzman rehberler eşliğinde tarihi mekanları, bilim ve teknoloji üretim merkezleri ile inovasyon atölyelerini gezme fırsatı bulacak. Düzenlenecek Gençlik Buluşmaları sayesinde farklı şehirlerden gelen gençler deneyimlerini birbirleriyle paylaşacak.

Çalışmaların önemine değinen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, milli birlik ve kardeşlik ruhunu pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda gençliğin önemine vurgu yaptı.

Kaynak: İHA

Resmi İlanlar

Tüm İlanlar
Yorumlar
Paylaş

İlgili Haberler

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam