blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Aralık, 2024 15:17 tarihinde yayınlandı

Çaycuma’da 10002 Kalite Bayrağı göndere çekildi

Çaycuma Belediyesi ISO 9001 Kalite İdare Sistemi bayrağından sonra, artık de, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi bayrağını gönderine çekti.
Çaycuma Belediyesi, genel kalite idare sistemi içinde kıymetli bir başlık olan ve şikâyet idaresini tesirli bir halde yönlendirip, süreçlerde daima düzgünleşme sağlayarak vatandaş memnuniyetini artıran ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi bayrağını da gönderine çekti. Daha evvel ISO 9001 Kalite İdare Sistemi Evrakı alan Çaycuma Belediyesi, ülkenin, her iki bayrağı gönderine çeken az sayıdaki belediyesi ortasına girdi.
Çaycuma Belediyesi Bandosu’nun konseri ile başlayan merasime Çaycuma İlçe Özel Yönetim Müdürü Kemalettin Yaşar, Zonguldak Havalimanı Müdürü Recep Kâhya, Çaycuma Kent Kurulu Lideri İsmail İnam, Çaycuma Mal Müdürü Şener Civak, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma Sürücüler Odası Lideri Barbaros Uçar, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Karapınar önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Aydın, bazı CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, kimi Belediye Meclisi Üyeleri, birtakım Vilayet Genel Meclisi Üyeleri ve Çaycuma Belediyesi daire amirleriyle ilgili bir vatandaş topluluğu katıldı.
Törende bir konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “2024 yılını bitirmeden yeniden çok hoş bir buluşma gerçekleştiriyoruz, yeni bir kalite bayrağını daha gönderimize çekmek için bir ortadayız. ‘Kalite nedir?’ diye sorulduğunda çok insan karşılık vermekte zorlanıyor. Benim en sevdiğim tarif, ödediğinizin tam karşılığını almaktır. Dünyada kalite idaresi diye bir sistem var. Bu sistemi benim bildiğim kadarıyla Japonlar bulmuş ve sonrasında da pandemideki virüs salgını üzere tüm dünyayı kaplamış vaziyette. Kalite insan ömrünün ayrılmaz bir modülü ve toplam kaliteyse bütün süreçlerin, tek tek kaliteli olması manasına geliyor. Mesela siz bir eser aldınız. Eser çok çok kaliteli olabilir ancak şayet makus bir ambalaj içerisindeyse o kabul edilmez” dedi.
Kantarcı, bunun üzerine, merasimde bulunanlara “Lütfen bizi şikâyet edin” diye seslendi. Konuşmaların akabinde ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti İdare Sistemi kalite bayrağı, Lider Kantarcı tarafından, Belediye Bandosu’nun çaldığı marşlar ve alkışlar eşliğinde göndere çekildi.

blank

blank

blank

blank

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın’da yoldan çıkan ve içerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araba uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.
Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen şoför yönetimindeki 34 LG 2709 plakalı araba, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma yanlışsız sürüklendi. Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Bartın’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının akabinde olağana döndü

Bizi sosyal medyadan takip edin