Çaylı’dan Vergili’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Çaylı’dan Vergili’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Yayın: 02.01.2020 19:08
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve görevi başlayan Belediye Başkanı Vergili’yi ziyaret etti.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı , geçtiğimiz günlerde ameliyat olan ve görevi başlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi MHP Yenice İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ,  Yortan Belediye Başkanı  Ali Şık, MHP Yortan Belde Başkanı ile birlikte makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rafet Vergili, iyi dilekleri ve nazik ziyareti için Zeki Çaylı ve beraberindekilere  teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mustafa Kavacık Yeni Başkan Oldu

Yayın: 30.04.2024 13:55
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Eskipazar İlçe Başkanlığına Mustafa Kavacık getirildi. Mevcut İlçe Başkanı Zahit Yarar’ın 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Çandırlar köyü muhtarı seçilmesi nedeniyle  görevini bıraktı.

Başkan Yarar’ın ilçe başkanlığını bırakması sonrası  Eskipazar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Kavacık gazetemize yaptığı açıklamada “ Mevcut ilçe başkanımızın görevinden ayrılması nedeniyle partimiz tarafından Eskipazar İlçe Başkanlı görevine getirildim. Görevinden ayrılan başkanımıza yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Eskipazar’da ana muhalefet partisinin ilçe başkanı olarak halkımızın tüm sorunları ile ilgileneceğim. İlçemizin için yapılan her türlü güzel hizmetleri destekleyeceğim, eksiklerin giderilmesi için gerekli uyarılarımı yapacağım” dedi.