Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
16 Eylül, 2020 20:49 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Cebeci: “Enerji-SA Mobil Aracı İlçemizde Hizmet Verecek.”

Ak Parti Eflani İlçe Başkanı Ersin Cebeci son günlerde Karabük Medyasında ve sosyal medyada açıklamalarda bulunan kişiler ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “Özellikle Enerji-Sa Mobil Hizmet Aracının ilçemizde tekrar hizmet vermesi konusunda Enerji-Sa İl Müdürü Sayın İbrahim Turan ve MHM Karabük Takım Yöneticisi Sayın Mehmet Üçüncü Bey ile defalarca görüştük Ankara ziyaretimizde de vekillerimizden Enerji-Sa’nın üst kademedeki yetkilileri ile görüşülmesi gerektiğini ifade ettik. Mobil araç Karabük’ün tüm ilçelerinde olduğu gibi ilçemizde de ayda iki sefer Cuma günleri hizmet vermeye başladı. Ancak biz her hafta ve pazartesi günü gelmesi için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ancak görüyoruz ki Karabük Basınında birileri çıkmış bu işi ben hallettim diye reklam yapıyor. İlçemize yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesini dahi defalarca CİMERE Şikâyet eden bu kişinin böyle açıklamalar yapması da manidardır diye düşünüyorum. Köy Yollarımız ve İçme Sularımıza ilişiklin eleştirilere gelecek olursak KÖYDES Programı kapsamında bize ayrılan bütçe ile imkânlar çerçevesinde en verimli şekilde çalışmaya gayret ediyoruz. İlçemizde şu anda stabilize malzeme çekilmeyen ve gidilemeyen hiçbir grup yolu yoktur. Unutulmasın ki 54 köyümüz ve bunlara bağlı 218 ayrı yerleşim birimiz 600 km üzerinde yol ağımız vardır ve kış ayı çok ağır geçtiği için yollarımıza her yıl bakım yapmak zorundayız. İçme suyu konusunda ise köy sınırları içerisinde su kaynağı olupta çalışma yapmadığımız hiçbir köy yoktur. Ancak her şeye rağmen yine de değişik alternatiflerle çalışmalar yapıyoruz. Masa başından eleştire yapan arkadaşlarıma tavsiyem o genişlettiğimiz yolları görsünler. Sıcak asfaltlarımızı görsünler, köy içi parkelerimizi görsünler, kanalizasyon, içme suyu şebekelerimizi görsünler. Muhtarlarımıza yaptıkları hizmetler karşılığı yaptığımız nakdi yardımları görsünler, ancak ne yazık ki bu zihniyetler bakarlar ama görmezler. Onlar görmese de biz Allah Rızası için milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Saygılarımla." dedi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin

2 Yorum

  1. İstanbuldan Eflenili

    AKP NİN Eflenide iLÇE BAŞKANI VARMIŞDA KİMSENİN HABERİ YOĞUMUŞ MEYER arkadaşım Eflenide AKP deyince bi kişi akla geliyo gerisi kimmiş içme suyu nolacak arkadaşım İstanbuldaki Eflanililere bi çuval laf ettiler herkes o lafları kimin ettiyini biliyo zatten.kibirden gofurluktan kin ve hasetten garılmış bi adam ediyo o lafları bunu herkes biliyor.Ersin başkan varmışda kimsenin habarı yokmuş bak öğrendik EFLANİYİ NEYE KÜÇÜLTTÜNÜZ onuda yaz goca başkan patronundan izin al onuda yaz olumu

  2. CHP YÖRÜME ÖYRETİYO SİZE

    CHP SATILIK YANDAŞ OLMAYINCA HEPİNİZE YÖRÜME ÖGRETİYOR SEN YILLADU NERDEYDİN AĞAN İZİN VEDİDE GONUŞUYOR GALİBA ONNARIDA AĞANMI YAZIVEDİ ELİNE.LAN HELAL OLSUN AHMET AYTAÇA VALLAHİ BİLLAHİ HEPİNİZİ HİZAYA GUYDU.ELENİ NEYE GÜÇÇÜLÜYO ONUDA AGNATSANA.EMEKLİLERİN PARA ALICAĞI BANKOMATMI NEYSE ONNARIDA GÖTÜRENİZMİ İÇME SUYU NOLACAK EFLENİ GÜÇÇÜLÜYO O NOLACAK LAN BU CHP İLÇE BAŞKANI OLMASA SESİNİZMİ ÇIKIYODU,

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Haber Merkezi tarafından
11 Mayıs, 2025 14:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Milletvekili Ali Keskinkılıc Anneler Günü mesajı

Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıc anneler gününde şunlara değindi: "Hayatımıza anlam katan, sevgisiyle yüreğimizi saran, fedakârlıklarıyla yolumuzu aydınlatan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

Bir ömrü karşılıksız sevgiyle, sabırla ve emekle yoğuran annelerimiz; şefkatin en güzel hâli, varlığımızın en kıymetli teminatıdır.

Başta şehit anneleri olmak üzere; evladını bağrına basan, umutla büyüten, sevgisiyle iyileştiren tüm annelere minnet ve saygıyla" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.