Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
11 Mayıs, 2023 23:47 tarihinde yayınlandı

Cesedi Bulunan Gabonlu Öğrencinin Ailesi Karabük’te İfade Verdi

Karabük'te Filyos Çayı'nda cesedi bulunan üniversite öğrencisinin kente gelen ailesi, adliyede şikayetlerini içeren ifade verdi. Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın babası Guy Serge ve annesi Jessica Sandra Makemba Ibouanga, avukatları eşliğinde Karabük Adliyesine gelerek savcılıkta şikayetlerini içeren ifade verdi. Üzgün oldukları gözlenen ailenin ifadelerinde, Türk yargısına güvendiklerini aktardıkları öğrenildi. Kızlarının 100. Yıl Mahallesi'nde kaldığı evden eşyalarını da alan aile daha sonra kentten ayrıldı. - Olay Yeşilköy köyü yakınlarındaki hatta seyreden trenin makinisti, 26 Mart'ta Filyos Çayı'nda bir kişiyi hareketsiz görünce durumu yetkililere bildirmişti. Ekiplerce sudan çıkarılan cesedin, Karabük Üniversitesi öğrencisi Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'ya (18) ait olduğu belirlenmişti. Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 3'ü yabancı uyruklu 7 şüpheli gözaltına alınmış, adliyeye getirilen şüpheliden 6'si adli kontrol şartlarıyla serbest bırakılmış, 1 kişi ise tutuklanmıştı.(AA)
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Güner Erbay

    Allah rahmet eylesin. Gencecik bir fidana kıyıldı. Yapanın cezası hak ettiği üzere verilmeli fakat böyle bir suça hangi ceza kafi olabilir! Ailesine Allah’tandır sabırlar vermesini diliyorum.

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 21:22 tarihinde yayınlandı

Dolu yağışı ilçeyi beyaza bürüdü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde apansız bastıran dolu yağışı, ilçeyi ve tarım yerlerini beyaza bürüdü.
Akşam saatlerinde birdenbire bastıran dolu yağışı, Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kısa müddette tesirini gösterdi. Yaklaşık 10 dakika boyunca aralıksız yağan dolu nedeniyle cadde ve sokaklar ile tarım yerleri beyaz örtüyle kaplandı.
Öte yandan dolu yağışı nedeniyle yeni ekilen Kelkit fasulyeleri ve tarım eserlerinin de ziyan gördüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Güner Erbay

    Allah rahmet eylesin. Gencecik bir fidana kıyıldı. Yapanın cezası hak ettiği üzere verilmeli fakat böyle bir suça hangi ceza kafi olabilir! Ailesine Allah’tandır sabırlar vermesini diliyorum.

Yeni yorumlara kapalı.