Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
24 Mart, 2024 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Çetinkaya; “Güçlü projelerle gelerek kentin önünü kapatan tüm engellerden kurtulacağız.”

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, sahada gördükleri destek ve birliktelik sonucunda 31 Mart’ta Karabük’te artık eser, hizmet ve icraat siyasetini başlayacağını söyledi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Ovacıklılarla iftarda buluştu.
Seçim çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdüren Başkan Adayı Çetinkaya, iftar sonrası yaptığı açıklamada son haftada olduklarını ve heyecanlarının ilk günkü gibi devam ettiğini ifade ederek, “ İnanıyorum ki, 31 Mart tarihi bu destek bu birliktelik ile Karabük’te artık eser, hizmet ve icraat siyasetini başlatacağına inanıyorum. Bunun için yola çıktık ve bunu başaracağız. Son 15 yılda kendi güçlü yapısına yakışmayan bir yerel yönetimle karşı karşıya. Bu yerel yönetim artık şehrimize kan kaybettiriyor, nüfus kaybettiriyor ve Karabük’e yakışmayan şehir görüntüsünü ortaya koymakta. Maalesef 2024’te bir belediyeciliği şehrimizde göremiyoruz. Bizde bunun için kolları sıvayarak güçlü projelerle gelerek kentin önünü kapatan tüm engellerden kurtulacağız. Bunun için ilk önce Gar sahası ile başladık. Cumhurbaşkanımızın da desteklediği projemize 2025 yılında tahliyesi ve yatırım programı ile start vereceğiz. Diğer projemiz ise Araç çayı etrafına uygulayacağımız Nehir park projesiyle nefes alan ve çağdaş bir Karabük’ü oluşturacağız” dedi.
15 yıllık yerel yönetim halka tapu ve anahtar teslimi yapması gerekirken, hala talep toplama formu dağıtarak konut yapacağı vaatlerinde bulunduğunu da anlatan Çetinkaya, “ 15 yılda yapamadığı konutları yeni dönemde bin konut yapacağım diyerek talep formu topluyor. Artık Karabüklü vaade ve proje kataloglarına doydu. Artık Karabük icraat, eser ve gerçek belediyeciliği hak etmektedir. Bu noktada birlik tesis olmuştur. Yapacağımız Gar Park başta olmak üzere Nehir Park ve konut projelerimiz gibi mega ve diğer tüm projelerimizin en büyük destekçisi kentimizi ziyaret eden Cumhurbaşkanımızın bizzat kendisidir. Bakanlarımızla, vekillerimizle, il başkanımızla tüm gücümüzle gövdemizi taşın altına koyarak, ilk gün dediğimiz gibi şehri imar ve inşa ederek halkımızın da gönlünü de ihya edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olacağız bizde ikilik yoktur. Bizler bugünkü başarımızı birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe borçluyuz. Birlik olacaz ve Karabük’ü hep birlikte çok güzel tesis edeceğiz. Projeleri hızlı bir şekilde hayata alıp, daha çağdaş, yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Bu bizim boynumuzun borcu. Bizler dev pankartlar asmayacağız. Bizler dev eserler ortaya koyacağız. Bunları ortaya koydukça daha mütevazi ve daha ağır başlı olacağız. Bizler kibir siyasetini, ben yaptım oldu siyasetini, akşamdan sabaha belediyecilik siyasetini artık Karabük’te sonlandıracağız. Şehrin dinamikler, STK’ları ve halkımızla birlik ve beraberlik içinde olacağız.” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ise, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde Karabük ve ilçelerinde tüm adaylara sahip çıkılmasını isteyerek, “ Cumhurbaşkanımıza mahcup olmamız lazım. Onun için güçlü bir ses çıkararak 31 Mart akşamı sandıklardan zaferle çıkmak için güçlü bir destek bekliyorum. Algıyla, şunla bunla vatandaşlarımızın tercihlerini etkilemeye çalışanlar var. Dolayısıyla bunların hiçbirine kapılmayalım. Bizim adaylarımız, partimiz ve Cumhurbaşkanımız ve bizler ortadayız. Söylediğimiz sözler ortada ve dolayısıyla bizim ağzımızdan çıkanalar itibar edin. Bu işlerle mani olan Karabük’te bir takım siyasiler var. Yalanla, dolanla, iftira ve buna benzerle vatandaşlarımızın algısıyla oynayarak netice elde etmeye çalışanlar var. Önümüzdeki 1 haftada da bunlar olacaktır. Çünkü çok mahirler ve bu işin kitabını yazarlar. Bunlara itibar etmeyelim” dedi.

Düzenlenen programa AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Ovacık İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri de katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin