Çetinkaya “Karabük’ü ‘Gerçek Belediyecilik’le Buluşturacağız”

Çetinkaya “Karabük’ü ‘Gerçek Belediyecilik’le Buluşturacağız”

Yayın: 26.03.2024 11:34
Paylaş:
A+ A-

AK Parti’nin Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’da yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Karabük Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Buradaki konuşmasına ramazanı tebrik ederek başlayan Çetinkaya, toplumun her kesimiyle bir araya gelip iftar sevincini paylaştıklarını hatırlattı. Bugünkü iftarı, Memur-Sen camiası ile yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çetinkaya, Karabük’ü gerçek belediyecilikle tanıştırmak için yola çıktıklarını dile getirdi. Düzenlenen iftar programına katılan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ta Karabük’ü gerçek ve sosyal belediyecilikle buluşturmak istediklerini belirterek, Özkan Çetinkaya için destek istedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheliye adli işlem

Yayın: 06.05.2024 21:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlı hakkında adli işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Nisan-5 Mayıs’ta uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İl merkezi ve Safranbolu ilçesinde düzenlenen 4 ayrı operasyonda üzerlerinde, iş yerlerinde, evlerinde ve araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 5 şüpheli yakalandı.

Zanlılar hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.