Çetinkaya Karadenizlilerle Bir Araya Geldi

Çetinkaya Karadenizlilerle Bir Araya Geldi

Yayın: 15.03.2024 11:47
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, kentte yaşayan Karadenizliler ile iftar programında buluştu.

Programda konuşan Çetinkaya, 31 Mart’ta yapılacak seçimle Karabük’ün makus talihini değiştireceklerine inandıklarını belirtti.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Kartaltepe ve Soğuksu Mahallesindeki konutlarda inceleme yaptıklarını ifade ederek, “Bakanımız şehirciliğin duayen isimlerinden. Kayseri’deyken yaptıkları ortada. Baktık ki şehrin aşırı yorgun, konut stoğunun yetersizliğinden konuştuk. 15 yıldır bir konut vaadinin olduğunun, bu vaadin yapılmadığını, bunun çözüme kavuşturulması gerektiğini konuştuk. Karabüklülerin daha modern, çağdaş bir ortamda yaşaması tek gayemizdir” diye konuştu.

Çetinkaya, Karadenizlilerden 31 Mart’ta destek isteyerek projelerle kentin çehresini değiştireceklerini aktardı. Karadenizliler İftar Buluşmasına AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’da katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

32. Geleneksel Düzce Off-Road Şenlikleri sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen 32. Geleneksel Düzce Off-Road Şenlikleri sona erdi.

Gümüşova ilçesindeki özel parkurda gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden 200 araç ve 400 sporcu katıldı.

Yarışların son gününde adrenalin tutkunu sporcular, büyük motor hacimli ve tam donanımlı araçlarıyla çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalıştı.

Alanı dolduran izleyiciler, sürücülerin araçlarıyla çamura saplandıkları su havuzlarından çıkma mücadelesini ilgiyle izledi.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın son gününde de keyifli mücadelelerin yaşandığını belirterek, “Şunu gururla söyleyebiliriz ki, Düzce'de dünya rekoru kırdık. Dünyada böyle off-road etkinliği yok kalabalık olarak. Alanda 1500'e yakın araç var. Yollar komple kapandı, alana giriş mümkün değil. Bizim için mutluluk verici organizasyon oldu.” diye konuştu.

Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da güzel bir organizasyon yapmak istediklerini sözlerine ekledi.