CEVABI YOK MU BU SORULARIN?

CEVABI YOK MU BU SORULARIN?

Yayın: 20.01.2023 17:49
Paylaş:
A+ A-

Emekli siyasetçi olur mu? Sonu bu herhalde birçok kişi bu soruya cevap bulamıyor.

Ta en baştan partilerin kuruluş beyannamelerinde aday olurken 2 dönem şartı vs, vs, hepsi yalan. 85 milyon insan içinde yok kardeşim. Bulamıyoruz. Eskilere devam

Anlayamıyorum… Bu hastalık kanser gibi her yere sirayet ediyor. Esnaf Odası, emekliler Cemiyeti, Kızılay derneği, kanarya sevenler derneği vs. vs.

Gerçekten aklım almıyor, çok başarılı bir Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı var ve yine aday oluyor. Herhalde 20-25 senedir başkan, kendi neden yeter artık yoruldum demez biyonik adam mı acaba? Yaşlanmıyor mu? Yoksa bu esnafa hizmet edebilmek için esnafın dertlerine çare bulabilmek için ölünceye kadar çalışmaya mı karar vermiş? Esnaflar da hiç mi hata yok, neden deyişime inanmazlar neden daha iyisi, aktifi, genci gelsin demezler o da ilginç.

Nurettin Tümen bu Karabük için şans ve kaybetmeyelim. Esnaf çok memnun. Bir daha, bir daha yok bence böyle değil pekala nasıl? Partilerde ve sivil toplum örgütlerindeki kokuşmuş sistem. İktidara gel, başkan ol, karşı olanları ihraç veya pasifize et, eş  dost  akrabayı üye delege yap, oy verecek olanları manipüle et. Al takke ver külah 30 sene başkansın. Yeter mi? Yetmez!!! Senden sonra da güvenip bırakamazsın. Oğlun kızın veya sözü geçen akrabana belki devredebilirsin yoksa olmaz!!! Esnaf zarar görür maazallah.

Ama aday çıkmıyor ne yapsın başkanlar. Cesaret edemiyor kimse bu kadar başarının karşısında durulmaz ki kim cesaret edebilir. İnsanın deli olması lazım. Cesaret hapı içmesi lazım…

Ahmet Okan Kirman çıkmış aday olmuş cesaretli adammış bu sisteme rağmen değişim demiş. Eş dost akraba üye kayıtlarına rağmen demiş. Kirli ilişkilere rağmen demiş. Siyaseti, kişiliği esnaflığı nasıl bilmem ama cesaretinden dolayı kutluyorum. Tebrik ediyorum. Beklide müthiş işler yapar, kapı kapı esnafları gezip hal hatır sorar. Karabük’te esnafların işlerini kolaylaştırır. Dar zamanlarında selam verip dertlerine ortak olur. Esnafın işlerini büyütebilmesi için vizyon ortaya koyar. Teknolojiye kolay ulaşmalarını sağlar. Resmi kurumlar ile esnaf arasında köprü olur. Kamuoyuna basına ayda bir bilgi verir. Kredibilitelerini artırmak için çabalar. Belli mi olur. Deneyelim bakalım.

He olmadı mı? Bir sonraki seçime bir Ahmet Okan Kirman daha çıkar o zaman değişir gider. Ahbap çavuş ilişkisine girmeden olması gereken olur.

Yıldıray Yıldırım bu değişime yol açtı. Bu taaa siyasete kadar gider. Tebdili mekan da ferahlık vardır. Ticaret Odası bakın ne güzel işler yapıyor. Hiçbir şey yapmasa bile hareket ediyor. Ziyaretler yapıyor. Kabuller yapıyor. Bu bile güzel.

Yeri doldurulamayacak başkanlar, siyasiler değişim başladı. Zor işiniz valla geliyor gelmekte olan.

Hadi hayırlısı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Ters Yönde İlerleyen Otomobile 9 Bin 574 Lira Ceza

Yayın: 25.04.2024 09:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ters yönde ilerleyen otomobile 9 bin 574 lira idari para cezası uygulandı.

Karabük-Ankara kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobilin görüntüsünün sosyal medyada yer alması üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışma sonucu aracın plakası tespit edildi.

Aracın sahibine, tescil plakası üzerinden, ters yönde ilerlemesi ve muayenesinin olmaması dolayısıyla toplamda 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!