CHP Milletvekili adayları sahaya indi

CHP Milletvekili adayları sahaya indi

Yayın: 11.04.2023 17:17
Paylaş:
A+ A-

Cevdet Akay, Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ’dan oluşan CHP adayları dün seçim startını verdi. Sürece güçlü bir giriş yapan ilk sıra adayı Akay, “Karabük’ün öz evladıyım” mesajı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili adayları, dün düzenledikleri basın toplantısı sonrası, millet ittifakının yöneticileri ve partililer ile birlikte sahaya indiler

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili adayı olan Cevdet Akay, Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ parti binasında bir araya gelerek basın toplantısı yaptılar. Sorunun alınmadığı basın toplantısına, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, Millet İttifakı partilerinİl  başkanları ve yöneticileri, CHP Merkez İlçe, İlçe, Kadın kolları, gençlik kolları başkanları  yöneticiler ve partililer katıldılar

Basın toplantısında kısa bir açılış konuşması yapan CHP İl Başkanı Vedat Yaşar “ Bu bir aday tanıtım toplantısı değil. Milletvekili adaylarımın basın toplantısı. Kesin milletvekili aday listeleri 19 Nisan’da belli olacak. O tarihten sonra milletvekili aday tanıtım toplantısı yapacağız” dedi

KARABÜK’ÜN ÖZ EVLADIYIM

İl Başkanı Vedat Yaşar’ın konuşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra milletvekili adayı Cevdet Akay bir konuşma yaptı. Kendisinin Karabük’ün öz evladı olduğunu belirten Akay “Demokratik bir yarış neticesinde adaylarımız aday adaylarımızın arasından belirlendi. Teşkilat bizim için çok önemli ve kıymetli. Birlik beraberlik içerisinde yoğun bir tempo ile çalışmak üzere bir araya geldik. Karabük Yenice doğumluyum, Karabük’ün öz evladıyım. Öz evladı olarakta Karabük’e hizmet etmek için bugün hep beraber yola çıkıyoruz. Bir takım konular konuşuldu ama bu saatten itibaren hepimiz bir bütünüz ve tek yumruğuz.  Hep beraber bütün teşkilatlarımızla beraber çalışıp önce Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek noktaya taşımak, daha sonrada Karabük’te Cumhuriyet Halk Partisinin alabileceği en yüksek oyu almak olacaktır. Bunu alırken de partiler üstü hareket etmemiz gerektiğine inanıyorum. Çünkü Karabük’te önemli olan hizmettir.  İnanmadan başarmak mümkün değil, inanıyoruz, hep beraber başaracağız Karabük için hizmet edeceğiz. Hiçbir zaman Karabük’ten elimizi ayağımızı çekmeyeceğiz.Karabük’te olacağız. Benim burada evim var baba ocağım burada. Eğer parlementoyabirkaç vekil veya birkaç vekil olarak gidersek şuna söz veriyorum  Karabük’te ikamet edeceğiz. Karabük’ün sorunlarının ele alınacağı önemli bir ofis büro tutacağız. Karabük –Ankara arasında mekik dokuyup problemleri çözeceğiz” dedi.

HEDEFİMİZ GENEL BAŞKANIMIZI CUMHURBAŞKANI YAPMAK

Basın toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisinin ikinci sıra milletvekili adayı Abdullah Çakır,  birinci hedeflerinin Millet ittifakının ortak adayı olan Kemal KılıçdaroğluTürkiye’ye Cumhurbaşkanı yapmak olduğu belirterek “Yaklaşık 6 yıldır Cumhuriyet Halk Partisinin İl başkanlığını yapmakta idim. 2011 yılından bu yana yapılan  tüm seçimlerde gerek il başkanı gerekse ilçe başkanı olarak sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Partimizi de en iyi şekilde temsil ettiğime de inanıyorum. Yıllar sonra Karabük’te milletvekili çıkarttık. Safranbolu Belediye Başkanlığını kazandık. Tabi ki ben değil sizlerle birlikte yaptık bu işi. Öncelikle hedefimiz m Millet ittifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye’ye Cumhurbaşkanı yapmak .Biz bir takım oyuncusuyuz. Bu takımda bize ne görev verildi ise, geçmişte yaptık bu partiye her zaman sahip çıktık. Hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Gidip gelmedik, 2011 yılındaki duruşumuz neyse 2023 yılında da aynı yerdeyiz. Sıralama önemli değil ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bizler bu partinin öz evlatlarıyız, emekçisiyiz. Seçimler biter biz hiçbir yere gitmeyiz. Benim milletvekili olup olmamam o kadar önemli değil. Önemli olan Türkiye’de ki bu sistemin değişmesi 13’üncü Cumhur Başkanının da millet ittifakının ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olmasıdır. Bu hedefimize ulaştıktan sonra tabi ki  diğer hedefimizde milletvekili ve milletvekilleri çıkarmak olacaktır. Bunun için bizim üzerimize ne düşerse aynı hızla  devam edeceğiz” dedi

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Basın toplantısında son olarak konuşan Cumhuriyet Halk Partisi üçüncü sıra milletvekili adayı Bayram Karadağ konuşması sırasında göz yaşlarını tutamadı. Karadağ yaptığı konuşmada “CHP bize ne görev verdiyse dimdik yanında durduk, hiç kaçmadık, hiç yılmadık. Her zaman söylediğim bir laf var “Biz çayırlarda biten otlarız, üstümüze basılsa da yanlarından fışkırmayı yine biliriz”  Cumhuriyet Halk partisi bu ülkeyi kuran parti. Karabük gibi sahipsiz bir kenti, yıllarca sahipsiz kalan kenti tekrar ayağa kaldırabilecek tek parti, Ben Bayram Karadağ biz söz veriyoruz, biz adaylarımızla söz veriyoruz, biz ülkemize katkı vermek için söz veriyoruz, biz başkaları gibi tutulmayacak sözler vermiyoruz Karabük’ün kavşağından tutun da hava kirliliğine kadar, sosyal hayatı canlandırmak için hep beraber yola çıkacağız. CHP’lilerin  işi her zaman zordur, CHP’liler her yerde öncüdür, CHP’li Belediyeler o kentleri geliştirmişlerdir kendimizi lütfen diğer partilerden geride görmeyelim hepiniz saygı değer insanlarsınız, hepinizin mahallelerde çok büyük kitleleri var, komşularınız sizlere değer veriyor siz kendinize değer vereceksiniz, bizim hedefimiz Milletvekillerini çıkartmak, bizim hedefimiz bu kente CHP’nin altı oklu bayrağını dikmek, bizim hedefimiz Belediye Başkanlıklarını kazanmak” dedi.(Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teknopark İstanbul firmaları geleceğin endüstriyel çözümleri fuarına katıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUkl (AA) – Teknopark İstanbul firmaları, geleceğin endüstriyel çözümlerini Hannover Messe 2024 Fuarı'nda sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Teknopark İstanbul, çatısı altında faaliyet gösteren 4 firmayla birlikte enerji ve teknoloji odaklı girişimlerin ön plana çıktığı, bu yıl “endüstriyel dönüşüm” temasıyla gerçekleştirilen ve alanında dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Hannover Messe 2024 Fuarı'na katıldı.

Şirketin paydaşı İstanbul Ticaret Odası'nın davetlisi olarak Türkiye pavyonunda yer alan AR-GE firmaları Cloudpeer Global Teknoloji, İnasoft Yazılım Mühendislik Elektronik Otomasyon Bilişim Sistemleri, Onlab Elektrik Elektronik Bilişim Sanayi ve Ticaret ile Move On Teknoloji, geliştirdikleri çözümleri tanıtma fırsatı buldu.

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Muhammet Fatih Özsoy, Teknopark İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Burak Kesik ve Teknopark İstanbul ekibi de fuarda yer aldı.

Türkiye'nin Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, Hannover Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve beraberindeki İTO Heyeti, şirketin standını ziyaret ederek firmaların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Almanya'da 22-26 Nisan'da arasında düzenlenen fuara, “yeşil bir gelecek için” çözümlerini sunmak üzere endüstride inovatif, sürdürülebilir ve dijital dönüşüme öncülük eden 4 binden fazla şirket katıldı.

Fuarın bu yıl öne çıkan endüstri trendleri yapay zeka, karbon-nötr üretim, enerji sistemleri, Endüstri 4.0 ve Üretim-X ile hidrojen ve yakıt hücreleri oldu.