CHP Parti Meclis Üyesi Görgöz “Partimiz Karabük’te birinci parti olacak”

Halil Kızılyer
Yayın Tarihi: 08.07.2024 13:22
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz, 31 Mart Yerel seçimlerinde Safranbolu Belediyesi hariç başkanlıkların kazanılmadığını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisinin  bundan sonra yapılacak olan hem milletvekilliği seçimlerinde, hem de yerel seçimlerde Karabük’te birinci parti olacağını söyledi.

Hafta sonu Karabük’e gelerek CHP Karabük İl danışma kurulu toplantısına katılan Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz yaptığı konuşmada, vatandaşların isyanda olduğunu belirterek bir an önce erken seçime gidilmesini istediklerini söyledi.

31 MART’TA TÜRKİYE’Yİ KIRMIZIYA BOYADIK

En son yapılan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı olmadığını bu nedenle çok üzüldüklerin fakat, 31 Mar tarihinde yapılan yerel seçimlerde büyük bir başarı kazanarak Türkiye’yi kırmızıya boyadıklarını belirten Görgöz “Cumhuriyet Halk Partisinde öyle uzaktan kumanda ile il başkanı atanmaz. İlçe başkanları atanmaz, belediye başkan adayları belirlenmez, Cumhuriyet Halk Partisinin en büyük gücü örgütüdür, halktır. Bunu yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizi 22 yıldır yöneten  AK Parti iktidarı halkımızı fakirleştirmeye devam ediyor. Defalarca anlattık, anlatmaya devam ediyoruz. Ancak bu sefer bir değişimle karşı karşıya Türkiye. Bildiğiniz üzere 1 yıl önce çok umutlandığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılında, çok inandığımız seçimi maalesef  kaybettik. Hepimiz çok üzüldük, yıkıldık, travma yaşadık. Sokağa çıkamaz duruma geldik, başımızı kaldıramaz duruma geldik. Gençlerimiz, kadınlarımız bütün Cumhuriyet Halk Partililer, demokratlar hep beraber üzüldük. Ancak 4-5 Kasım’da bir kurultay gerçekleşti. Dünya siyasetinde de kolay kolay görülmeyen, rastlanmayan demokratik ortamda seçimle genel başkan ve yönetimi değişti. Bununla beraber 5 ay sonra yani 31 Mart tarihinde bir yerel  seçim vardı çok önemli idi. Bu seçimleri kazanmak zorundaydık. Bir tarafta yorgun AK Parti, diğer tarafta liderini ve yönetimini değiştirmiş, çok kısa sürede aday belirleme yöntemi ile adaylarını belirlemiş ve halka güven vermek zorunda olduğunun bilinci ile sokağa çıkmış halkla barışmış, kucaklaşmış 31 Mart’ta Türkiye’yi kırmızıya boyamış bir Cumhuriyet Halk Partisi var. Biz önceki genel başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Değişimin önünde hiçbir güç duramaz.Bunu da Türkiye’de sosyal demokratlar, sosyalistler Cumhuriyet Halk Partililer göstermiştir. Geldiğimiz süreçte seçimden sonra ne yapıyoruz, Halkımızın içindeyiz, sürekli beraberiz. Biz karar verdik, ant  içtik. Sokaktaki vatandaşlarımızda isyanda, gözlerinden okunuyor. Bir an önce erken seçime gidilsin ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olmadır diye sokaktan sesler her geçen gün yükseliyor. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Cumhuriyet Halk Partisi emin adımlarla iktidara geliyor”

KARABÜK’TE BİRİNCİ PARTİ OLACAK

Konuşmasının son bölümünde  31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde sadece Safranbolu Belediye başkanlığının kazanıldığını hatırlatan CHP Parti Meclis Üyesi  Yalçın Görgöz

Karabük’ümüze gelince İki dönemdir Safranbolu Belediyesini kazandık. Gönül isterdi ki, Karabük’te ve diğer ilçelerde de belediye başkanlıklarını kazanmak istiyorduk. Ancak olmadı ama bu bundan sonra olmayacak anlamına asla gelmez. Çünkü Karabük’te bunun mayası vardır. Bu maya sağlamdır. Cumhuriyet Halk Partisi ilk seçimde, hem milletvekilli seçiminde, hem de ondan sonraki yerel seçimlerde Karabük’te birinci parti olacaktır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde sokakta silahla vurulan genç, yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Tabakhane Mahallesi Tütüncüler 2. Sokak'ta bulunan bir grup gence, gürültü yaptıkları gerekçesiyle S.Y. (63) tarafından tabancayla ateş edildi.

Açılan ateş sonucu grupta bulunan Ergün Mehmetcan D'nin (22) göğsüne mermi isabet etti.

Ağır yaralanan Ergün Mehmetcan D, özel araçla götürüldüğü Bafra Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, alkollü olduğu öne sürülen S.Y'yi olayda kullandığı silahla ikametinde gözaltına aldı.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427