CHP’de kazan fena kaynıyor!

CHP’de kazan fena kaynıyor!

Yayın: 02.06.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

Yerel seçimlerde umduğunu bulamayan Karabük CHP’de uzun süren sessizlik İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ovacık ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Pala’nın başını çektiği peş peşe istifa haberleri bozuldu.

31 Mart seçimlerinde ülke genelinde elde ettiği büyük başarıyla AK Parti’yi geride bırakıp 1. Parti olan CHP’de Karabük’te yaşanan hayal kırıklığı sonrası süren sessizlik kadın kollarından gelen üst üste istifa haberleri ile bozuldu.

OVACIK VE PALA İSİTFA ETTİ

Hafta sonu yapılacak CHP Merkez İlçe kadın Kolları seçimi öncesinde disiplin kuruluna sevk edilip savunmaları istenen İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ovacık ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Pala görevlerinden istifa etti. Başkanların istifasına destek amacıyla aralarında önceki dönem belediye meclis üyesi Ayla Durak’ın da yer aldığı 30’ya yakın kadının CHP’den istifa ettiği öne sürüldü.

GENEL MERKEZDEN GELDİLER

CHP’de yaşanan olağanüstü gelişmeler üzerine geçen hafta Parti Meclisi (PM) üyesi Yalçın Görgöz, Örgütlenmeden sorumlu bölge koordinatörü PM üyesi Hikmet Erbilgin ve PM üyesi Uğurcan İrak’tan oluşan bir heyet Karabük’e geldi. Çeşitli temaslarda bulunan heyetin kapsamlı bir rapor hazırlığı yaptığı öğrenildi.

YAŞAR “TÜZÜĞE BAĞLI HAREKET EDİYORUZ”

CHP’de yaşanan gelişmeleri Bölgenin Sesi’ne değerlendiren Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, “Daha önce birçok defa uyarıda bulunmuş ve partimizin genel politikaları ile parti yöneticilerimizi rencide edici paylaşımlarda bulunanlar hakkında disiplin sürecini başlatacağımızı söylemiştik. Öyle de oldu. Büyütülecek bir durum yo. 3-5 arkadaşımız disiplin süreci başlayınca çareyi istifa etmekte buldu. Kendi takdirleridir. Saygı duyarız” dedi.

Yaşar, hafta sonu yapılacak kadın Kolları Merkez İlçe seçimleri öncesi böyle bir hamleyi beklediklerini ve yaşanan gelişmelerin sürpriz olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.