CHP’de Seçim Sonrası Değerlendirmeler Yapıldı

CHP’de Seçim Sonrası Değerlendirmeler Yapıldı

Yayın: 21.06.2023 15:11
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun il başkanlı ile yaptığı toplantıya katılan CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, basın mensuplarının bir sorusu üzerine “ CHP’de değişim yeri, delegeler ve kurultaydır” diye cevap verdi.  CHP İl Başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplandı.
Parti genel merkezindeki toplantı, Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.
Basına kapalı toplantıda, “CHP’de değişim” çağrıları ve Kurultay takvimi ele alınacak, seçim sonrası değerlendirmeler yapıldı.
CHP’nin bazı il başkanları, toplantı öncesi parti genel merkez binasına girerken basın mensuplarına gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

– “CHP’de değişim yeri, delegeler ve kurultaydır”
CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Genel Başkan düzeyinde bir değişim olabilir.” açıklamasının hatırlatılması üzerine, “O, Sayın İmamoğlu’nun kendi fikri ama bizlerde değişim yeri delegeler ve kurultaydır. Burada delegelerimiz nasıl bir karar verir, o şekilde hareket edilir.” dedi.(A.A)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.