CHP’li Vekiller Bugün Karabük’te Olacak

CHP’li Vekiller Bugün Karabük’te Olacak

Yayın: 25.08.2015 10:28
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirilen üç kişilik milletvekilleri kurulunun bugün Karabük’ü ziyaret edecekleri duyuruldu.

CHP milletvekillerinin İki günlük Karabük ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan İl başkanı Erdoğan Dinçel, “CHP Milletvekilleri Salı ve Çarşamba günü yapacakları iki günlük çalışmada; il ve ilçe yöneticilerimiz,kadın ve gençlik kolu başkanlarımız, il genel meclisi belediye meclis üyelerimizle bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapacaklar, toplantı sonrası bazı ziyaretlerde bulunacaklardır. Çarşamba günü kahvaltıda Karabük basını ile birlikte olacak olan milletvekillerimiz kahvaltı sonrası yapacakları basın toplantısında gündemdeki konular ile ilgili açıklama ve değerlendirmelerde bulunduktan sonra ilimizden ayrılacaklardır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ünye Limanı’nda bakımdaki bir gemi yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 12:12
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye Limanı'nda bakımdaki gemi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Limanın tersane bölümünde demirleyen, Büyükşehir Belediyesince turizm amaçlı işletilen “Şehit Temel Şimşir” adlı geminin makine dairesindeki çalışmalar sırasında yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ünye İtfaiye Grup Amirliği ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Geminin farklı noktalarına da sıçrayan yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmayla söndürdü.

Yangında gemi kullanılamaz hale geldi.

Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.