Çilek Mobilya, AR-GE’ye 34 milyon lira yatırım yaptı

Çilek Mobilya, AR-GE’ye 34 milyon lira yatırım yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Çilek Mobilya, AR-GE'ye 34 milyon lira yatırım yaptığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, AR-GE merkezini bakanlık onayıyla açtıklarını belirtti.

Marka olarak her zaman geliştirdikleri ürünlerle sektöre yön vermek istediklerini vurgulayan Çilek, “Bu misyondan yola çıkarak sektörün ilk AR-GE merkezini hayata geçirmiş olmanın gururunu yaşadık.” ifadelerini kullandı.

AR-GE merkezinde ürünü geliştirme, üretime alma, kalite çalışmaları ve yeni üretim teknolojilerine kadar pek çok çalışma yaptıklarını anlatan Çilek, şunları kaydetti:

“Firma içerisinde ihtiyaç duyulan projelerin mühendislik ve yazılım temelli olarak, yeni nesil teknolojilere uygun şekilde geliştirilmesini sağlayan yazılımları kendi bünyemizde yapıyoruz. AR-GE merkezimiz ve tasarım merkezimizde yapılan çalışmalarla katma değeri yüksek yeni ürünler ortaya çıkarıyor ve süre, kalite, verimlilik gibi konularda iyileştirmeler sağlıyoruz. AR-GE'ye ciddi yatırım yapıyoruz. 2022'de 16 milyon 900 bin lira ayırdığımız AR-GE yatırımımızı 2023'te 34 milyon liraya çıkardık. Önümüzdeki dönemde de AR-GE çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek, Çilek'in sektördeki farkını ortaya koymaya ve temalı çocuk odalarındaki öncü pozisyonumuzu ve global yapımızı sürdürebilmek için çocukların düşlerine ilham verecek tasarımlar yapmaya devam edeceğiz.”

Çilek Mobilya, 2015'te mobilya sektöründeki ilk AR-GE merkezini, 2017'de ise tasarım merkezini kurarak, alanında iki merkezi bir arada bulunduran ilk firma olma özelliğine sahip oldu.

Üretim çalışmalarını sürdüren Çilek Mobilya, 50'den fazla ülkede 500'ün üzerinde satış noktasında çocukların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 13:31
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen “Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şüphelinin yakalandığını, 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son 10 ay içerisinde uyuşturucu madde imalatçılarına, bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik toplam 39 bin 661 operasyon düzenlendiğini belirtti.

Operasyonlarda 121 ton uyuşturucu madde, 42 milyon uyuşturucu hap ve 157 milyon kök kenevir ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, 310 bin 639 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 28 bin 44’ünün tutuklandığını, 12 bin 554’ü hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini kaydetti.

Bakan Yerlikaya, 682 ekip, 2 bin 46 personel, 3 helikopter ile 44 narkotik köpeğinin katıldığı operasyonların, İstanbul, Konya, Şanlıurfa, Manisa, Samsun, Elazığ, Gaziantep, Sakarya, Denizli, Adana, Osmaniye, Sivas, Ankara, Van, Bitlis, Erzurum, İzmir, Mersin, Bingöl, Kırklareli, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Isparta, Malatya, Çorum, Diyarbakır, Balıkesir, Adıyaman, Kırşehir, Ordu, Antalya, Aydın, Muş, Trabzon, Muğla, Kırıkkale, Kütahya, Kayseri, Bursa, Afyonkarahisar, Iğdır ve Kocaeli olmak üzere 42 ilde “Narkoçelik-14” çalışmasının düzenlendiğini kaydetti.

Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızı zehirleyen uyuşturucu tacirleriyle ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz milletimizin destek ve dualarıyla kararlılıkla devam edecek. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar.” ifadelerini kullandı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!